Η KONAMI παρατάει τις κονσόλες. Πάει εντελώς σε παραγωγή τίτλων για κινητά!

14 Μαΐ

Στις παρακάτω δηλώσεις του ο καινούργιος πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Konami έριξε την παρακάτω βόμβα!

“Θα ακολουθήσουμε επιθετική πολιτική απέναντι στη νέα αγορά των έξυπνων συσκευών” είπε ο καινούργιος CEO Hayakawa στην συνέντευξή του στην Nikkei Trendy Net.

“Η κύρια πλατφόρμα μας θα είναι τα κινητά. Ακολουθώντας το μοντέλο να πληρώνεις καθώς παίζεις όπως το Power pro και το Winning Eleven με επιπλέον περιεχόμενο, τα παιχνίδια μας πρέπει να φύγουν από την λογική αγοράς “αντικειμένων” σε αγορά υπηρεσιών”.

“Παρατηρήσαμε από τα παιχνίδια που κυκλοφορήσαμε την προηγούμενη γενιά πως ο κόσμος αγοράζει επιπλέον ψηφιακά αντικείμενα για τα παιχνίδια που ήδη έχει. Η επιτυχία του Power pro ειδικά μας παρότρυνε να ακολουθήσουμε πιο επιθετικά αυτό το μοντέλο με ακόμα πιο γνωστές σειρές τίτλων στα κινητά.”

“Η βιομηχανία των παιχνιδιών έχει ανοίξει πλέον αρκετά δεν περιορίζεται σε μερικές πλατφόρμες και η αγορά των κινητών είναι πιο κοντά σε εμάς. Το μέλλον είναι τα κινητά”

“Ελπίζουμε παιχνίδια όπως τα Metal Gear και Pro Evolution Soccer να πάνε καλά στις αγορές πέρα της Ιαπωνίας αλλά έχουμε σκοπό να τις μεταφέρουμε και στα κινητά ”

“Τα παιχνίδια που κυκλοφορούν παντού δεν χρειάζεται να διασπούν τι βάση σου πλέον σε ξεχωριστά οικοσυστήματα, τα κινητά θα πάρουν ένα πιο γενικό ρόλο στο να ενώσουν το γενικό κοινό στην βιομηχανία των βίντεο παιχνιδιών.”

Ωραία μετά τη SEGA, την Konami και την Nintendo με την συνεργασία της με την DeNA βλέπουμε σύσσωμη την Ιαπωνική σχολή να βλέπει πλέον τα κινητά σαν μοχλό ανάπτυξης για την βιομηχανία με ψηφιακό περιεχόμενο.

Τα πράγματα αποκτούν μεγάλο ενδιαφέρον.

Η KONAMI παρατάει τις κονσόλες. Πάει εντελώς σε παραγωγή τίτλων για κινητά!

| Νέα, Οικονομικά | 0 Comments
About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων