Η Nintendo Αγγλίας σχεδιάζει τεράστια διαφημιστική καμπάνια για το Splatoon

22 Μαΐ

splatoon logo

Η Nintendo UK έχει μεγάλα σχέδια για το επερχόμενο shooter του Wii U, το Splatoon και επιβεβαίωσε ότι έχει προετοιμάσει μία διαφημιστική καμπάνια που θα βρίσκεται στα υψηλά επίπεδα του Mario Kart 8, ένα από τα πιο επιτυχημένα παιχνίδια της κονσόλας.

Στα σχέδια συμπεριλαμβάνονται ψηφιακές γιγαντοαφίσες, διαφημίσεις στις κινηματογραφικές αίθουσες πριν από την προβολή των Tomorrowland και Mad Max, χορηγία στο αγγλικό τηλεοπτικό κανάλι Cartoon Network και τη συνέχιση της διαδικτυακής καμπάνιας που ξεκίνησε από τον Απρίλιο.  Θα υπάρχει ακόμα και ειδική πίστα για skateboard με θεματολογία βασισμένη στον κόσμο του Splatoon.

Η διευθύντρια του marketing της Nintendo Αγγλίας μίλησε στο MCV:

“Έχουμε ετοιμάσει μια καταπληκτική καμπάνια για το Splatoon.  Για να σας δώσω μία ιδέα για το μέγεθος της προετοιμασίας αρκεί να σας πω ότι είναι στην ίδια κλίμακα με αυτήν του Mario Kart 8 – τόσο πολύ πιστεύουμε στις δυνατότητες που έχει το Splatoon.

Έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση για τις δυνατότητες του Splatoon.  Δίνει στα καταστήματα τη δυνατότητα να προωθήσουν ένα προϊόν με φανταστικό καλλιτεχνικό στυλ που αναδεικνύεται μοναδικά τόσο εσωτερικά σε ένα κατάστημα πώλησης όσο και επί της οθόνης και προσφέρει διάφορες ευκαιρίες περαιτέρω ενδυνάμωσης των πωλήσεων με τα συνοδευτικά amiibo.  Πρόκειται πραγματικά για ένα ενδιαφέρον παιχνίδι για μας γιατί μας επιτρέπει να μεγαλουργήσουμε σε ένα κοινό που ποτέ πριν δεν είχαμε προσεγγίσει με το Wii U.”

Η Nintendo Αγγλίας σχεδιάζει τεράστια διαφημιστική καμπάνια για το Splatoon

| Wii U, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων