Η Nintendo δεν θα δώσει πληροφορίες για τα σχέδιά της σε κινητά ή το NX σε αυτή την Ε3

11 Μαΐ

Από τις απαντήσεις σε ερωτήσεις από τους μετόχους ο Satoru Iwata είπε πως δεν θα δοθεί καμια πληροφορία σχετικά με την συνεργασία της DeNA και το επόμενο σύστημα της Nintendo με κωδική ονομασία NX.

Δεν έχουμε κανένα σχέδιο να ανακοινώσουμε τίποτα σχετικά με το νέο σύστημα που ετοιμάζουμε με την ονομασία NX μέχρι το 2016. Αυτή την στιγμή δεν μπορούμε να μιλήσουμε για το πότε θα διατεθεί προς πώληση ούτε τα χαρακτηριστικά του διότι πρόκειται για νέα προοπτική σε σχέση με τι κυκλοφορεί σήμερα στην αγορά, δεν πρόκειται για απλό αντικαταστάτη του Wii U και 3DS.

Έχουμε ερωτηθεί σε τυχαία σειρά αν θα παρουσιάσουμε τίποτα για το NX ή τα σχέδιά μας για τις έξυπνες συσκευές ή ακόμα για το Quility of Life(ποιότητα ζωής). Αλλά όπως αντιλαμβανόμαστε η Ε3 είναι μια έκθεση αφιερωμένη στα μηχανήματα που είναι αφιερωμένα στο να παίζουν βίντεο παιχνίδια, δεν έχουμε καμία πρόθεση να αναφέρουμε τίποτα για τις έξυπνες συσκευές ή το QoL.

πηγή

Η Nintendo δεν θα δώσει πληροφορίες για τα σχέδιά της σε κινητά ή το NX σε αυτή την Ε3

| Νέα | 0 Comments
About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων