Η Nintendo Ηνωμένου Βασιλείου μιλάει για το Splatoon και τα amiibo

18 Μαΐ

Οι δηλώσεις έγιναν από τον Chandra Nair υπεύθυνο marketing της Nintendo.

Γιατί δημιουργήθηκαν νέοι χαρακτήρες με το Splatoon…

”Άμα μια ιδέα λειτουργεί με ήδη υπάρχοντες χαρακτήρες τότε το παιχνίδι θα προσαρμοστεί στο συγκεκριμένο σύμπαν και θα πάρει την ανάλογη μορφή. Στην περίπτωση όμως του Splatoon οι μηχανισμοί που σου επιτρέπουν να κολυμπάς μέσα στο μελάνι και να πηδάς μέσα από αυτό με σκοπό να εξουδετερώσεις τον αντίπαλό σου δημιούργησε χαρακτήρες όπως τα Καλαμαρίνια και τους Μελανοχτάποδους. Έτσι δημιουργήθηκαν οι καινούργιοι χαρακτήρες.”


Πως η Nintendo H.B θα προωθήσει το Splatoon…

”Το παιχνίδι είναι για όλους. Θα έχουμε διαφημίσεις στην τηλεόραση που αναφέρονται στις ηλικίες 12-25 χρόνων, παίχτες που ασχολούνται μόνο με την Nintendo και το γενικό σύνολό των παιχτών. Στοχεύουμε τους παίχτες που είναι λάτρεις του Mario Kart 8 και του Smash Bros. αλλά και σε παίχτες που δεν έχουν ασχοληθεί με Nintendo κονσόλες. Το Wii U έχει καταπληκτική βιβλιοθήκη τίτλων με κάτι για τον καθένα. Πιστεύουμε πως υπάρχουν πολλοί παίχτες Nintendo που δεν έχουν ακόμα Wii U και ελπίζουμε πως το Splatoon θα τους κάνει να έρθουν πάλι κοντά μας.”

Σχετικά με τα Amiibo…

”Ειλικρινά δεν γνωρίζω πιο είναι το στοιχείο της μαγείας της Nintendo. Είναι κλασικό όμως μια σπίθα από αυτή την μαγεία που δεν μπορείς να εξηγήσεις, απλά υπάρχει. Με το που είδα τα Καλαμαρίνια τα ήθελα αμέσως όπως ακριβώς και τα amiibo του Yoshi Woollie World, τον Charizard και τον Toon Link… Καταραμένα amiibo ααααααααργκ!”

Τι προσφέρει το Splatoon στο μονό παιχνίδι εκστρατείας…

”Θα υπάρχει αρκετό περιεχόμενο στο μονό παιχνίδι με πολλές προκλήσεις για όλους τους παίχτες. Τα τρία amiibo θα ξεκλειδώνουν επίσης 60 επιπλέον προκλήσεις. Ο τίτλος επίσης θα έχει παιχνίδι πολλαπλών παιχτών για όσους είναι διπλά στο ίδιο δωμάτιο και συμπεριλαμβάνει πλούσιο διαδικτυακό παιχνίδι.”

Πηγή

Η Nintendo Ηνωμένου Βασιλείου μιλάει για το Splatoon και τα amiibo

| Wii U, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων