Η Square Enix θα φέρει πολλά παιχνίδια σε αυτή την Ε3, νέα IPs και επανεκκίνηση παλιών σειρών

28 Μαΐ

squareEnix1

“Αυτό είναι το Deus Ex. Στην παρουσίαση μας στην Ε3 θα ανακοινώσουμε πολλά παιχνίδια συμπεριλαμβανομένου και αυτού. Σχεδιάζουμε να αναδείξουμε τα IP μας σε πολλά πρόσωπα, όπως Dragon Quest Heroes II και Star Ocean 5, ως ένα μέρος της στρατηγικής μας να δυναμώσουμε τα IPs, όπως αναφέραμε νωρίτερα.”

Ενδυνάμωση και επανεκκίνηση των IPs:

“Θέλουμε να συγκεντρωθούμε στο πως θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα δεδομένα που έχουμε αυτή την στιγμή, και να τα εφαρμόσουμε στην σημερινή νόρμα. Όσο για την πλατφόρμα, θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τις κονσόλες και τις έξυπνες συσκευές παράλληλα. Το να επικεντρωθούμε σε μια πλατφόρμα δεν είναι αρκετό. Πιστεύουμε στην σημασία να υποστηρίζουμε και τις δύο πλατφόρμες , άμα θέλουμε να προσφέρουμε παιχνίδια και περιεχόμενο που να απευθύνονται στην νέα γενιά.

Δημιουργώντας νέα IPs: Συνεργαζόμενοι με στούντιο και άλλες εταιρίες:

“Με τις τόσες αλλαγές που γίνονται στην βιομηχανία,θα υποστούμε μεγάλη ζημιά χάνοντας την ευκαιρία αν δεν συνεργαστούμε με άλλες εταιρίες του χώρου. Με τις συνεργασίες με εταιρίες του χώρου θα μπορέσουμε να ενδυναμώσουμε την εταιρία μας εκεί που υστερεί, με αυτό τον τρόπο να μεγαλώνοντας την αγορά. Ένα καλό παράδειγμα είναι το Dragon Quest Heroes. Ως τώρα δεν είχαμε εργαστεί πάνω σε ένα μεγάλο action RPG αλλά μπορέσαμε να δημιουργήσουμε ένα με την συνεργασία από την Koei Tecmo Games. Με αυτή την επιτυχία θέλουμε να συνεργαστούμε με εταιρίες μέσα και έξω από την Ιαπωνία.”

Πηγή

Η Square Enix θα φέρει πολλά παιχνίδια σε αυτή την Ε3, νέα IPs και επανεκκίνηση παλιών σειρών

| 3DS, eShop, Virtual Console, Wii U, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων