Καλωσόρισμα από την ομάδα του Nintendo NeXt

06 Μαΐ

Ερχόμαστε και είμαστε ορεξάτοι να σας μεταδώσουμε τον ενθουσιασμό μας για πολύ gaming με αιχμή του δόρατος την Nintendo. Είμαστε η ομάδα του Nintendo NeXt και έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε σωστά και κυρίως υπεύθυνα για κάθε προϊόν της Nintendo στον τομέα της ηλεκτρονικής διασκέδασης και όχι μόνο.

Αρκετά χρόνια τώρα μετά την επιτυχία του Wii και DS στην Ελληνική αγορά παρακολουθούμε μια παρακμιακή πορεία στο χώρο της ενημέρωσης ειδικά στον τομέα που αφορά την Nintendo σαν εταιρία. Ο Ελληνικός gaming χώρος κυριαρχείται από άγνοια σχετικά με την βιομηχανία των βίντεο παιχνιδιών, ειδικά με το τι προσφέρει η Nintendo 2,5 χρόνια μετά την κυκλοφορία της καινούργιας κονσόλας της Nintendo που ακούει στο όνομα Wii U.

Βεβαίως η παραπληροφόρηση δεν κρύβει μόνο άγνοια αλλά και δόλο για αυτό λοιπόν εμείς σαν ομάδα σας υποσχόμαστε ότι σκοπός του συγκεκριμένου ιστότοπου είναι να  δώσουμε τα φώτα μας σε παλιούς και νέους χρήστες κονσολών Nintendo με άρθρα, κριτικές, διαγωνισμούς και ότι άλλο ζητήσετε εσείς.

Αυτή ήταν μια μικρή εισαγωγή για το τι θα επακολουθήσει στο μέλλον με πολλά τουρνουά και μια οργανωμένη κοινότητα που θα απολαμβάνουμε όλοι μαζί το αγαπημένο μας χόμπι.

Σας αφήνω λοιπόν με την μουσική υπόκρουση του main theme αγαπημένης bayonetta.

Αποκλειστικά δικός σας AkiraGr.

 

Καλωσόρισμα από την ομάδα του Nintendo NeXt

| Νέα | 0 Comments
About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων