Ο Ηλίας Τουφεξής πρωταγωνιστής στο νέο Deus Ex: Mankind Divided

26 Μαΐ

Ηλίας Τουφεξής

Μέσα στο Wii U eShop αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα βρίσκεται ένα μικρό διαμάντι και μάλιστα σε πολύ καλή τιμή, το Deus Ex: Human Revolution Director’s Cut. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που επανασχεδιάστηκε για το Wii U περιλαμβάνοντας επιπρόσθετο υλικό αλλά και εκμεταλλεύοντας τις δυνατότητες του Wii U GamePad σε βαθμό που θα ζήλευε ακόμα και η ίδια η Nintendo.

Δυστυχώς, το καινούργιο κεφάλαιο στην σειρά Deus Ex που ονομάζεται Mankind Divided δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Wii U. Όμως, ο δικός μας Ηλίας Τουφεξής για άλλη μια φορά αναλαμβάνει να παίξει το ρόλο του πρωταγωνιστή Adam Jensen δανείζοντας τη φωνή του αλλά και την κίνησή του, οπότε αποτελεί σαφώς ευχάριστη είδηση. Στην σημερινή του φωτογραφία επί το έργον.

Ο Ηλίας Τουφεξής πρωταγωνιστής στο νέο Deus Ex: Mankind Divided

| Νέα | 0 Comments
About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων