Φήμη: Ο Hideki Konno επικεφαλής του mobile τμήματος παιχνιδιών της Nintendo

07 Μαΐ

Ο δημιουργός του Mario Kart DS, Mario Kart 7 και του Mario Kart 8 θα είναι στην κεφαλή του τμήματος ανάπτυξης παιχνιδιών για smart συσκευές και κινητά.

Ο Satoru Iwata δήλωσε σε σχόλιο του στην Senkei ότι βάζοντας τον επικεφαλή δημιουργό Hideki Konno δείχνει την δέσμευση της Nintendo για την παραγωγή τίτλων τόσο ποιοτικών όσο σε αυτά που κυκλοφορούν για τις οικιακές και φορητές κονσόλες τους.

Η ανακοίνωση συνεργασίας της Nintendo πριν μερικούς μήνες με την mobile εκδότρια και δημιουργό της μεγαλύτερης ψηφιακής διανομής πλατφόρμας Mobage στην Ασία DeNA φαίνεται πως λαμβάνεται πλέον ως σοβαρός μοχλός ώθησης της εταιρίας προς την mobile/smart αγορά.

Αναμένουμε λοιπόν τα αποτελέσματα που θα αποφέρει ένας από τους καλύτερους παραγωγούς που διαθέτει η Nintendo στις mobile/smart πλατφόρμες.

πηγή

Φήμη: Ο Hideki Konno επικεφαλής του mobile τμήματος παιχνιδιών της Nintendo

| Νέα, Φήμη | 0 Comments
About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων