Ο Hisashi Nogami μιλάει για Splatoon και τις πιθανότητες του Animal Crossing για Wii U

29 Μαΐ

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη “Iwata Asks” με την ομάδα του Splatoon στην Nintendo EAD, εξηγήσατε ότι αφότου τελειώσατε τη δουλειά στο Wii U, ξεκινήσατε με σκοπό να φτιάξετε ένα παιχνίδι που δεν ταίριαζε σε κανένα από τα υπάρχοντα είδη. Θέλατε να φτιάξετε κάτι που δεν ήταν ούτε Super Mario Bros. ούτε The Legend of Zelda. Ποια είναι η μεγαλύτερη πρόκληση όταν φτιάχνεις κάτι ολοκαίνουριο στη Nintendo?

Hisashi Nogami: Αντί για ένα παιχνίδι που δε θα ταίριαζε σε κανένα υπάρχον είδος, θα έλεγα ότι δεν ήθελα να αναλωθώ με την ιδέα του είδους. Φτιάχνοντας το παιχνίδι, ξεκινήσαμε με το να σκεφτούμε από την αρχή τις εμπειρίες που είχαμε φτιάχνοντας και παίζοντας παιχνίδια, όπως επίσης και τις εμπειρίες μας στη ζωή. Τα πράγματα που μας άρεσε να κάνουμε μεγαλώνοντας. Θέλαμε να φτιάξουμε κάτι που θα περικλείει εκείνες τις εμπειρίες του παρελθόντος.

Νομίζω ότι είναι αλήθεια πως, με τη Nintendo, σε μία γνωστή σειρά όπως τα Super Mario, υπάρχουν προκλήσεις και νέα πράγματα πρέπει να γίνουν με κάθε νέο τίτλο. Πιστεύω είναι αλήθεια ότι φτιάχνοντας ένα παιχνίδι σαν το Splatoon, βασικά ξεκινούσαμε από το μηδέν και υπήρχαν πολλές περισσότερες θεμελιώδεις ιδέες και αποφάσεις που έπρεπε να πάρουμε πριν μπορέσουμε να συνεχίσουμε με το υπόλοιπό της ανάπτυξης. Αυτή, κατά τη γνώμη μου, ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίσαμε.

[…]

Λοιπόν, η τελευταία μου ερώτηση είναι η εξής: Πότε θα δούμε το Animal Crossing στο Wii U;

Hisashi Nogami: Αυτό είναι πολύ δύσκολο για να το απαντήσω αυτή τη στιγμή! Ναι. Αυτό είναι, όλο κι όλο, αυτό που μπορούμε να πούμε.

Αυτό που θα πω είναι ότι μπορεί να έχετε δει μια ανακοίνωση πρόσφατα για ένα προϊόν Animal Crossing που θα έρθει στο 3DS… Θα προσθέσω αυτό, λοιπόν, στο τέλος της απάντησής μου.

Πηγή: Splatoon, Πηγή: Animal Crossing (μεταφράστηκαν αποσπάσματα, ολόκληρη η συνέντευξη μπορεί να βρεθεί εδώ)

Ο Hisashi Nogami μιλάει για Splatoon και τις πιθανότητες του Animal Crossing για Wii U

| Wii U, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Παναγιώτης Βελώνιας, a.k.a. FoM (και FoMPerama). Ξεκίνησε με ένα Gameboy και λάτρεψε το κατά πολλούς απαίσιο Super Mario Land. Αλλά ήταν το πρώτο που είχε παίξει! Πήρε Nintendo 64, Gamecube, Wii, DS, 3DS, Wii U και new 3DS Majora’s Mask Edition. Αμετανόητος Νιντεντάς. Στον ελεύθερο χρόνο του (από τα games) μπορεί να διδάσκει Αγγλικά. Αγαπάει όλα τα Nintendo Franchises εξίσου, αλλά αν του είχαν πιστόλι στο κεφάλι για να διαλέξει μόνο ένα παιχνίδι ως το αμέσως επόμενο από τη Nintendo, θα ήταν το F-Zero. It’s been too damn long. Επίσης, έχει αγοράσει και μαθαίνει Ocarina. Αλήθεια.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων