Ο Iwata απαντά στους μετόχους της Nintendo. Ερώτηση Έβδομη

21 Μαΐ

Μέτοχος: Όταν ερωτηθήκατε αν θα παύσετε το γεωγραφικό κλείδωμα στην Οικονομική Ενημέρωση Αποτελεσμάτων πριν έξι μήνες, απαντήσατε ότι θα το σκεφτείτε σοβαρά.  Σας παρακαλώ ενημερώστε μας σε ποιο στάδιο αξιολόγησης βρίσκεται το ζήτημα αυτή τη στιγμή.

Iwata: Είναι πεποίθησή μου ότι δεν είναι εφαρμοστέο στις υπάρχουσες κονσόλες γιατί αν προχωρούσαμε στο ξεκλείδωμά τους θα δημιουργούσε αλυσιδωτά μια σειρά από ανυπέρβλητα εμπόδια.  Από την άλλη, σε ό,τι αφορά το ΝΧ, αντιλαμβανόμαστε τα κοινά θέλω τόσο των πελατών μας όσο και της τάσης που υπάρχει στην ευρύτερη αγορά και παρ’όλο που δεν έχει παρθεί κάποια τετελεσμένη απόφαση επί της παρούσης, επεξεργαζόμαστε όλα εκείνα τα στοιχεία που απαιτούνται ώστε να ξεπεράσουμε τα όποια εμπόδια ανακύπτουν από μια τέτοια ενέργεια. Έτσι έχει η κατάσταση προς το παρόν.  Αναγνωρίζουμε την επιθυμία σας και προσωπικά προσβλέπω σε μία θετική κατάληξη.

Ερώτηση Έκτη Ερώτηση Όγδοη

Πηγή

 

Ο Iwata απαντά στους μετόχους της Nintendo. Ερώτηση Έβδομη

| Νέα, Οικονομικά | 0 Comments
About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων