Ο Satoru Iwata δεν θα είναι παρών σε αυτή την Ε3

18 Μαΐ

Θα είναι η δεύτερη φορά στην σειρά που ο πρόεδρος της Nintendo δεν θα είναι παρών στην μεγαλύτερη έκθεση της βιομηχανίας. Η πρώτη λόγω υγείας και τώρα λόγω επιχειρηματικών υποχρεώσεων όπως δηλώσαν τα στελέχη της Nintendo που θέλουν την απόλυτη προσοχή του στην Ιαπωνία.

Δηλώσαν επίσης πως θα είναι σε συνεχή επικοινωνία με την ομάδα του Λος Άντζελες και όλων των παραγωγών συμπεριλαμβανομένου και του Miyamoto για να του μεταφέρουν όλες τις αντιδράσεις των οπαδών από την έκθεση.

Πηγή

Ο Satoru Iwata δεν θα είναι παρών σε αυτή την Ε3

| Νέα | 0 Comments
About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr eAthlete στα παιχνίδια Super Smash Bros. Wii U/3DS/Melee, Pokken Tournament, Splatoon και MarioKart. Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας αναγνωρισμένο από την Nintendo of Europe. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+
  • inboygr

    Καλύτερα αυτό σημαίνει πως στο Digital Event θα έχει ελάχιστη παρουσία. Προσωπικά προτιμώ να παρουσιάζουν τα παιχνίδια οι developers, όπως δηλαδή έπραξαν και πέρυσι.

  • AkiraGr

    Εγώ από την μεριά μου βλέπω πολλές συμφωνίες με άρωμα Ιαπωνίας που μάλλον κρατάνε τον Iwata σε επιχειρηματικές ενέργειες πέρα από videogames. Quality of Life μήπως. Επειδή είχε δηλώσει πέρσι πως το οικονομικό έτος του 2016 θα παρουσιάσει με λεπτομέρειες αυτό το κομμάτι στους μετόχους.

  • inboygr

    Καλά αυτό είναι άλλο θέμα. Υπομονή μέχρι την Κυριακή όπου θα σηκώσουμε το άρθρο σχετικά με την συνεργασία της Nintendo με την DeNA. Περιέχει όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες, προβλέψεις μαζί με μια μικρή αναφορά προς τα που κινείται η Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων