Πάντα “πράσινοι” οι τίτλοι του 3DS

08 Μαΐ

Τελικά το φορητό της Nintendo και η πολιτική της να εμμένει σε δημιουργία ποιοτικών τίτλων που αντέχουν στο χρόνο αποφέρει καρπούς. Τίτλοι όπως το Pokemon Y και X, Pokemon Alpha Sapphire και Omega Ruby μαζί με το Mario Kart 7 δείχνουν την αντοχή τους στο ράφι. Στην συνέχεια δυνατοί ανταγωνιστές το Animal Crossing New Leaf και το New Super Mario Bros. 2 που φλερτάρουν με τα 10 εκατομμύρια κομμάτια έκαστος.

Το δημοφιλές παιχνίδι ξύλου Smash Bros. 3DS δείχνει πως η ταυτόχρονη κυκλοφορία με την έκδοση του Wii U ήταν σωστή απόφαση εμπορικά για την Nintendo με τον τίτλο του Masahiro Sakurai να φτάνει τα 6,75 εκατομμύρια.

To outsider της υπόθεσης που έγινε πρωταθλητής είναι το Tomodachi Life που από το πουθενά πούλησε 4,15 εκατομμύρια. Τελικά ο Sakamoto αποδεικνύει πως είναι πιο χρήσιμος σε τέτοιους τίτλους πάρα στο Metroid σαν σειρά.

Πάντα “πράσινοι” οι τίτλοι του 3DS

| 3DS, Νέα, Πωλήσεις | 0 Comments
About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων