Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την συνεργασία Nintendo x Universal

08 Μαΐ

Οι δηλώσεις του Satoru Iwata πάνω στην συγκεκριμένη συνεργασία ήταν οι εξής:

“Η Nintendo και η Universal Parks & Resorts, η οποία διαχειρίζεται τα θεματικά πάρκα των Universal Studio, ανήλθε σε βασική συμφωνία με εμάς για την δημιουργία θεματικού πάρκου με κύριο σχεδιασμό πάνω στις πνευματικές ιδιοκτησίες της Nintendo.

πάνω σε αυτή την συμφωνία, οι δύο εταιρίες θα δημιουργήσουν από κοινού ελκυστικές εμπειρίες χρησιμοποιώντας τους χαρακτήρες και τους κόσμους της Nintendo όπου όλοι θα μπορούν να απολαμβάνουν αποκλειστικά σε αυτό το χώρο. Θα ανακοινώσουμε τις λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένου την περίοδο, ποίες πνευματικές ιδιοκτησίες και πως θα χρησιμοποιηθούν, σε ποίο πάρκο και την κλίμακα των θεαμάτων, κάποια στιγμή σε αργότερο χρόνο. Σήμερα απλά ήθελα να σας επιβεβαιώσω σε πια κατεύθυνση εξελίσσετε ο τρόπος που θα χρησιμοποιήσουμε τις πνευματικές μας ιδιοκτησίες.”

πηγή

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την συνεργασία Nintendo x Universal

| Νέα | 0 Comments
About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων