Περισσότερες πληροφορίες το σύστημα που θα αντικαταστήσει το Club Nintendo!

17 Μαΐ

O Satoru Iwata έδωσε μερικές ακόμα λεπτομέρειες για το πως θα λειτουργεί η νέα πλατφόρμα που αναπτύσσει η Nintendo σε συνεργασία με την DeNA. Είπε συγκεκριμένα:

“Αυτό που σκοπεύουμε να φτιάξουμε δεν είναι απλά μια επέκταση του υπάρχοντος προγράμματος επιβράβευσης, αλλά ένα νέο πρόγραμμα επιβράβευσης που θα περιέχει, ας πούμε, και στοιχεία ψυχαγωγίας. Τα μέλη θα αισθάνονται ότι έχουν κερδίσει κάποια επιβράβευση όχι μόνο λόγω των αγορών τους αλλά επίσης από το ιστορικό του παιχνιδιού τους και το πόσο έχουν αλληλεπιδράσει με άλλους χρήστες.”

“Μιας και είναι αδύνατον να γνωρίζουμε 100% τις απαιτήσεις ενός τέτοιου προγράμματος τόσο νωρίς, θεωρούμε ότι είναι προνόμιό μας να δουλεύουμε με την DeNA, η οποία θα μπορεί να αντιμετωπίζει αυτές τις απαιτήσεις με ευελιξία.»

Λέτε να έρθει κάτι αντίστοιχο των Achievements / Trophies στα συστήματα της Nintendo; Ελπίζουμε να μάθουμε σύντομα.

Πηγή

Περισσότερες πληροφορίες το σύστημα που θα αντικαταστήσει το Club Nintendo!

| 3DS, Wii U, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Παναγιώτης Βελώνιας, a.k.a. FoM (και FoMPerama). Ξεκίνησε με ένα Gameboy και λάτρεψε το κατά πολλούς απαίσιο Super Mario Land. Αλλά ήταν το πρώτο που είχε παίξει! Πήρε Nintendo 64, Gamecube, Wii, DS, 3DS, Wii U και new 3DS Majora’s Mask Edition. Αμετανόητος Νιντεντάς. Στον ελεύθερο χρόνο του (από τα games) μπορεί να διδάσκει Αγγλικά. Αγαπάει όλα τα Nintendo Franchises εξίσου, αλλά αν του είχαν πιστόλι στο κεφάλι για να διαλέξει μόνο ένα παιχνίδι ως το αμέσως επόμενο από τη Nintendo, θα ήταν το F-Zero. It’s been too damn long. Επίσης, έχει αγοράσει και μαθαίνει Ocarina. Αλήθεια.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων