Σεξισμός και παρατράγουδα σε αμερικάνικο τουρνουά Smash Bros. Melee

11 Μαΐ

Η παίχτρια και βετεράνος στην ανταγωνιστική σκηνή του Smash Neha Chhetri ή με το προσωνύμιο LiloNStitchface δέχτηκε άσχημες εκφράσεις από τον εκφωνητή του Press Start Start LAN όπως και η κάθε κοπέλα στο χώρο συμμετοχής.

Ο σχολιαστής συνέχισε να “πειράζει” με σεξιστικά αστεία τις παίκτριες του τουρνουά κάνοντας σχολιασμό για την εμφάνισή τους και προκαλούσε ανοιχτά κάνοντας ερωτήσεις για προσωπικές πληροφορίες όπως αριθμό τηλεφώνων.

Γενικώς οι κοπελιές έπεσαν πάνω σε έναν “πέφτουλα” που είχε δει θηλυκή ύπαρξη μόνο μέσα από την οθόνη του PC του. H Neha αγανακτισμένη από την συμπεριφορά του άρχισε να twiτάρει με το δίκιο της την κατάσταση που επικρατούσε και ως γνωστών είναι να μην ρίξεις αίμα στην πισίνα με τους λευκούς καρχαρίες των social media.

Οι διοργανωτές έτρεχαν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα, ζήτησαν συγγνώμη από την Neha και τις υπόλοιπες κοπέλες που συμμετείχαν στην διοργάνωση και καθαίρεσαν τον σχολιαστή.

Για αυτό αγόρια “if you want to know how to talk to a lady ask your mum.”

 

πηγή

Σεξισμός και παρατράγουδα σε αμερικάνικο τουρνουά Smash Bros. Melee

| Νέα | 0 Comments
About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων