Τουρνουά Smash Last Man Standing στο InSpot

27 Μαΐ

Επιτέλους έχουμε έτοιμο υλικό που μπορούμε να μοιραστούμε μαζί σας από το πολύ επιτυχημένο τουρνουά που έγινε από τους οργανωτές του gamersgrinder.com, InSpot και Nortec με χορηγούς επικοινωνίας το nintendonext.gr, ninty.gr, Hellenic Fighting Community και VGRV.

Κατά αρχήν να ευχαριστήσουμε όσους παρευρέθησαν στο τουρνουά και έλαβαν συμμετοχή αλλά και όσους παρακολούθησαν όλους τους αγώνες και συμμετείχαν στους πανηγυρισμούς από την εξέδρα δημιουργώντας ένα καταπληκτικό κλίμα για όλους μας.

Διασκεδάσαμε με την ψυχή μας, υπήρχε υψηλό επίπεδο από αγωνιστικής πλευράς όπως και αρκετούς υποσχόμενους μαχητές που θα πιστεύουμε να αναδειχθούν στο μέλλον.

Οι συμμετοχές ήταν στα 69 άτομα τα οποία συμμετείχαν σε σετ μονού αποκλεισμού μέχρι την τετράδα των ημιτελικών όπου εκεί κυριάρχησαν οι καλύτεροι των 5 αγώνων μεταξύ τους.

Στην τελική κατάταξη της βαθμολογίας είχαμε τους Μιχάλη Σκαλτσουνάκη με Captain Falcon στην τρίτη θέση ακολουθώντας στην δεύτερη θέση o Κώστας Βελισσαρίδης με R.O.B και ο μεγάλος νικητής Κωνσταντίνος Βαλλιάνος με χαρακτήρα τον Bowser.

απολαύστε μερικές φωτογραφίες από το γεγονός.

Super Smash Bros. Τουρνουά Last Man Standing

Να ευχαριστήσουμε και όλους τους συμμετέχοντες που ήταν στο τουρνουά ξεκινώντας από την οκτάδα που είναι ο Αλέξανδρος Ιακωβάκης, Σπύρος Μυλωνάς, Διονύσης Παπαδημητρίου, Σταύρος Καραγιαννίδης, Παναγιώτης Σώφρας.

Οι υπόλοιπες θέσεις είναι από τους αξιότιμους μαχητές που έπεσαν νωρίς αλλά πάντα υπάρχει η επόμενη φορά με την σειρά συμμετοχής: Παναγιώτης Βαλαδάκης, Αλέξανδρος Παπαδημητρίου, Δημήτρης Καλτσάνας, Χρήστος Καλογερόπουλος, Παναγιώτης Βελώνιας(ΝΧ), Αλέξανδρος Λύκος, Γιώργος Σαμσών, Μαρίνος Μητράκος, Νάσος Παγοροπουλος, Αντώνης Ναπολιτάνος, Γιάννης Πέγας, Δημήτρης Ναούμ, Βαγγέλης Λιέπουρης, Οδύσσεας Ασλανίδης, Κρίς Ντιμίτρι, Νίκος Βελώνιας, Πάνος Δημόπουλος, Αλέξανδρος Τσουκαλάς, Νίκος Αναγνώστου, Γιώργος Διαμαντόπουλος, Γιάκομπς, Έντρι Τσελάι, Φώτης Κεφαλάς, Χρήστος Λάμπρου, Γιώργος Μπούρας, Λάζαρος Ζάρας, Γεωργίος Τρουλιτάκης, Ιωάννης Τσιούγκος, Βασίλης Οικονομίδης, Νίκος Σώφρας, Κώστας Παπαδόπουλος, Χρήστος Τριανταφύλλου,  Χρήστος Κοκκινάκης, Λευτέρης Αντωνακάκης, Σιαδώρα Παπαθεοδώρου, Αντωνόπουλος Νίκος, Χαράλαμπος Μπούντρης, Ηρακλής Παπαθεοδώρου, Ορφέας Βουτσινός, Αρής Αντωνίου, Γιάννης Ανδρικόπουλος, Χρήστος Πίττας, Γιάννης Βόλης, Γιώργος Παλαίος, Βασίλης Αναγνώστου, Ματέους Σμόλακ, Άγγελος Ζωχιός(ΝΧ), Ρωμανός Πούλης, Νικόλαος Ιγνατιάδης, Αντωνακάκης Λευτέρης, Γιώργος Λαπάς, Μηνάς Ξανθόπουλος.

Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά για την συμμετοχή και ελπίζουμε σε συνέχεια στο επόμενο meeting που έχουμε ήδη οργανώσει για 30/05 στο GreekDojo με οργανωτή αυτή την φορά το Nintendo Next.

Τουρνουά Smash Last Man Standing στο InSpot

| Νέα, Τουρνουά | 0 Comments
About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων