Το πρώτο επίσημο τουρνουά Super Smash Bros για Wii U, για το 2015 στην Ελλάδα είναι γεγονός

15 Μαΐ

Είναι γεγονός! Το πρώτο επίσημο τουρνουά Super Smash Bros για Wii U, για το 2015 στην Ελλάδα είναι γεγονός. Το Last Man Standing Tournament θα πραγματοποιηθεί στα inSpot Πανόρμου (Αμπελόκηπους/ Αθήνα) στις 23 Μαΐου 2015. Ετοιμαστείτε λοιπόν για ανελέητες μάχες σε μαγικές πίστες και αναδειχθείτε στον καλύτερο Super Smash Bros Fighter. H διοργάνωση πραγματοποιείται με την συνεργασία της Nortec Multimedia, των inSpot Πανόρμου και του www.gamersgrinder.com!

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ όπου και θα βρείτε αναλυτικά τους όρους συμμετοχής, καθώς και σχετικές πληροφορίες σχετικά με το Super Smash Bros Tournament. Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 23 Μαΐου 2015 για δράση και διασκέδαση με ένα παιχνίδι το οποίο καθήλωσε τους παίκτες από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του!

Χρηματικά έπαθλα για τους τρεις πρώτους νικητές.
150€ δωροεπιταγή προσφορά της Nortec για τον πρώτο νικητή
⦁ 100€ μετρητά για τον δεύτερο νικητή
⦁ Δώρο έκπληξη

Χορηγοί Επικοινωνίας θα είναι το www.nintendonext.gr, hellenic fighting community και το www.ninty.gr

 

Το πρώτο επίσημο τουρνουά Super Smash Bros για Wii U, για το 2015 στην Ελλάδα είναι γεγονός

| Τουρνουά | 0 Comments
About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων