Το Art Academy Atelier για το Wii U κυκλοφορεί στην Ευρώπη στις 26 Ιουνίου

21 Μαΐ

Screen-Shot-2015-05-21-at-5.41.45-AM-656x326

Από τις 26 Ιουνίου με το Art Academy: Atelier το GamePad του Wii U θα μεταμορφωθεί σε έναν καλλιτεχνικό καμβά γεμάτο δυνατότητες.  Η τελευταία προσθήκη στην πολύ γνωστή εκπαιδευτική σειρά ζωγραφικής προσφέρει 30 κατανοητά μαθήματα υπό την καθοδήγηση του φιλικού δασκάλου με το όνομα Vince ο οποίος σε παίρνει από το χέρι και σου προσφέρει πληροφορίες για τα βασικά βήματα, τις τεχνοτροπίες και τις θεωρίες.  Οι ζωγραφιές μπορούν να πραγματοποιηθούν με ένα τεράστιο εύρος υλικών και εργαλείων, συμπεριλαμβανομένων της κιμωλίας, για πρώτη φορά στη σειρά.  Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να εισάγει και να εξάγει εικόνες χρησιμοποιώντας μια κάρτα SD, να μοιραστεί τις δουλειές του μέσω του Miiverse, να τις επιδείξει σε μία εικονική γκαλερί που υπάρχει μέσα στο λογισμικό και για πρώτη επίσης φορά στη σειρά Art Academy, να ανεβάσει στο You Tube βίντεο με το χρονικό δημιουργίας του εκάστοτε καλλιτεχνήματος.

Το Art Academy διδάσκει σχέδιο και ζωγραφική μέσω της οθόνης αφής η οποία μεταφέρει τις δημιουργίες στον πραγματικό κόσμο – απλά ακολουθείς τα εύκολα βήματα και δημιουργείς καταπληκτικές δημιουργίες που πιθανότατα να μην πίστευες ότι ήσουν ικανός να επιτύχεις.  Ακολουθώντας την κυκλοφορία του αποκλειστικά download τίτλου Art Academy: SketchPad – που προσέφερε στους επίδοξους καλλιτέχνες μία ιδέα της ολοκληρωμένης εμπειρίας – η νέα αυτή κυκλοφορία προσφέρει ένα ολοκληρωμένο και απόλυτα κατανοητό σχεδιαστικό και ζωγραφικό πακέτο εργαλείων με το stylus να μεταμορφώνεται στο καλλιτεχνικό σου εργαλείο ή υλικό και την οθόνη αφής του GamePad του Wii U στο δικό σου καμβά.  Εκμεταλλεύοντας την μεγάλη επιφάνεια της οθόνης αφής καθώς και τη δυνατότητα να ζουμάρεις σε συγκεκριμένες περιοχές  έχεις τη δυνατότητα να παράγεις σχέδια με υψηλή λεπτομέρεια.  Μπορείς ακόμα να εμπνευστείς από πίνακες ζωγραφικής που έχουν ήδη δημιουργηθεί και διαμοιραστεί από τους χρήστες του Wii U από την κοινότητα του Miiverse της εισαγωγικής εφαρμογής που ήδη υπάρχει, το Art Academy: SketchPad.

Το Art Academy: Atelier προσφέρει έναν διασκεδαστικό και αλληλεπιδραστικό οδηγό μελέτης όπου ονομάζεται Lessons Mode όπου ακολουθείς βήμα-βήμα τα μαθήματα ώστε να μάθεις τις τεχνικές σχεδιασμού και ζωγραφικής.  Οι τεχνικές που σου επεξηγούνται από τον δάσκαλο Vince είναι ομαδοποιημένες σε κατηγορίες που ονομάζονται Beginner (Αρχάριος), Advanced (Προχωρημένος) και μία καινούργια κατηγορία για το Art Academy: Atelier την Tools (Εργαλεία), με τα μαθήματα σε κάθε κατηγορία να αυξάνουν σε πολυπλοκότητα καθώς προχωράς.  Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων θα έχεις εξοικειωθεί με τις λογικές που υπάρχουν πίσω από κάθε καλλιτεχνική τεχνική και θα αποκομίσεις και μία ιδέα από τους πρωτοστάτες των καλλιτεχνών και τις τεχνοτροπίες τους. Εννοείται ότι αυτή η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάλλιστα και για να σχεδιάσεις ή να ζωγραφίσεις ό,τι θέλεις χάρη στην τεράστια ποικιλία των διαθέσιμων υλικών και εργαλείων.

Είτε έχεις δημιουργήσει γρήγορα σκιτσάκια, είτε εξαιρετικές δημιουργίες τόσο κατά την διάρκεια που τις ζωγραφίζεις όσο και κατά την αποπεράτωσή τους μπορείς να τα μοιραστείς με τον υπόλοιπο κόσμο ανεβάζοντας video στο You Tube που κινηματογραφεί όλη την σχεδιαστική σου πορεία.  Είτε το ρυθμίσεις σε ένα, δύο ή πέντε λεπτά σε διάρκεια, το video θα δείχνει την σχεδιαστική σου διαδρομή από την πρώτη πινελιά μέχρι και την τελευταία. Έχεις μάλιστα και τη δυνατότητα να αποθηκεύσεις τις δημιουργίες σου σε μία κάρτα SD ώστε να την παρακολουθήσεις αργότερα και στον υπολογιστή σου καθώς και να την δεις και μέσω της διαδραστικής σου γκαλερί. Η Γκαλερί συμπεριλαμβάνει και το Family Wall (Οικογενειακό Τοίχο) όπου όλα τα μέλη της οικογένειάς σου και οι φίλοι σου που χρησιμοποιούν την ίδια κονσόλα Wii U να μπορούν να εκθέτουν τα έργα τους στον ίδιο χώρο.

Μπορείς επίσης να μοιραστείς τα ζωγραφικά σου έργα μέσω του Miiverse, την διαδικτυακή υπηρεσία της Nintendo που ενώνει τις ομοειδής κοινότητες από όλο τον κόσμο.  Τα έργα που δημιουργήθηκαν από άλλους κατηγοριοποιούνται χρησιμοποιώντας ετικέτες για εύκολη ανεύρεση και μπορούν να βρίσκονται στη διάθεσή σου προς θέαση χωρίς να χρειαστεί να εγκαταλείψεις την εφαρμογή.  Μπορεί επίσης να αποθηκευτεί στην εφαρμογή απ’ ευθείας ή σε μία κάρτα SD για μελλοντική χρήση ως σημείο αναφοράς για την δική σου εργασία.  Και ακόμα, με το πάτημα ενός και μόνο κουμπιού μπορείς να συνδεθείς άμεσα με την online Κοινότητα του Art Academy: Atelier.

To Art Academy: Atelier κυκλοφορεί αποκλειστικά για το Wii U στις 26 Ιουνίου προσφέροντας έναν διασκεδαστικό αλλά και λεπτομερέστατο εκπαιδευτικό οδηγό ζωγραφικής με μία ατελείωτη σειρά επιλογών από υλικά για να απογειώσεις καλλιτεχνικά τις δημιουργίες σου καθώς και μία πληθώρα επιλογών διαμοιρασμού τους με τους φίλους σου καλλιτέχνες.  Οι χρήστες του Wii U που έχουν ήδη προμηθευτεί το Art Academy: SketchPad από το Nintendo eShop μπορούν να προμηθευτούν το Art Academy: Atelier με έκπτωση.

 

Το Art Academy Atelier για το Wii U κυκλοφορεί στην Ευρώπη στις 26 Ιουνίου

| Wii U, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων