Το Monochroma δεν έρχεται πια στο Wii U

15 Μαΐ

Ο λόγος που επικαλείται η Nowhere Studios είναι τεχνικός.  Σύμφωνα με την δημοσίευση ενός από τους δημιουργούς του studio στο NeoGAF το παιχνίδι αντιμετωπίζει πολλά τεχνικά προβλήματα, όλως τυχαίος, στην έκδοση του Wii U και Ps4 ενώ έχουν τελειώσει την έκδοση του Xbox One.

Το κακό είναι πως το παιχνίδι χρηματοδοτήθηκε από το KickStarter δίνοντας “υπόσχεση” για έκδοση στο Wii U όπως θα δείτε από την καμπάνια εκστρατείας της χρηματοδότησης.

Monochroma kickstarter

Αλλά εμείς υποψιαζόμαστε πως υπάρχει πρόβλημα με το συμφωνητικό της Microsoft που επιβάλει το ID@Xbox τα παιχνίδια από ανεξάρτητους δημιουργούς να βγαίνουν πρώτα το Xbox ή ταυτόχρονα. Μάλλον η Nowhere Studios έκλεισε κάποια συμφωνία με την Microsoft για προώθηση με αποτέλεσμα να κάνουν κάποιες υποχωρήσεις που θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι.

Όπως θα δείτε παρακάτω στην εκστρατεία τους δεν είχαν αποφασίσει καν για έκδοση στο Xbox One.

We’re going to port the game to as many platforms as we can. After our launch in December 2013 for PC (Windows, Mac, Linux) we will start working for consoles.

PC launch is expected to be on all major platforms such as:
-Steam
-Desura
-Origin
-Amazon
-Gamer’s Gate

Expected launch dates on consoles:

-March 2014: PS4
-May 2014: Wii U
-July 2014: Xbox One (Not confirmed yet)

-Late 2014: Lighter devices such as, PS Vita, Ouya, Nvidia Shield and Razor Edge
(There is a challenge awaiting for us in this category, we can not currently guarantee if we can optimize the game for these consoles but we will do everything we can)

As long as the platform allows it, you can get a free purchase codes on sales platforms. But remember, you will be only allowed to one purchase code, so choose it wisely to use it on Wii U or Steam or somewhere else 🙂

Το Monochroma δεν έρχεται πια στο Wii U

| eShop, indies, Wii U, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων