Το Splatoon βάζει φωτιά στα charts όλου του κόσμου

11 Μαΐ

Κάναμε κάποιες αναφορές περί των προ παραγγελιών του Splatoon στο Amazon στην Αμερικάνικη ήπειρο. Τώρα θα σας αναφέρουμε στοιχεία για όλο τον κόσμο.  Από ότι φαίνεται το test fire του Σαββάτου έκανε αίσθηση στους χρήστες του Wii U που απόλαυσαν το online multiplayer για μερικές ώρες, τώρα κάνουν κύμα προ-παραγγελιών σε όλο τον πλανήτη!

Στο Amazon Ισπανίας είναι το νούμερα 1 παιχνίδι σε όλες τις κονσόλες. Στο Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα και το πακέτο της κονσόλα μαζί με το παιχνίδι στο νούμερο 11. Στο amazon Ιαπωνίας βρίσκετε στην πρώτη, δεύτερη και τρίτη θέση με τα διαφορετικά πακέτα σε όλες τις κονσόλες. Amazon Γαλλίας βρίσκεται στο νούμερο 3 και στην Γερμανία ήταν στην 20αδα!

Λες να είναι το πρώτο δυνατό νέο IP που θα πουλήσει κονσόλες Wii U; Θα το δούμε 29 Μαΐου που θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι.

πηγή 

Το Splatoon βάζει φωτιά στα charts όλου του κόσμου

| Wii U, Νέα, Πωλήσεις | 0 Comments
About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων