Το Starfox 2 του SNES ζει και είναι τελειωμένο

21 Μαΐ

Σύμφωνα με τον Dylan Cuthbert που είχε δουλέψει στο αρχικό Starfox του SNES και το Starfox Command όπως επίσης στην δημιουργία του Starfox 64 3D, η τελειωμένη έκδοση του Starfox 2 υπάρχει. Ανέφερε επίσης πως κατάφερε να την παίξει κατά την διάρκεια της παραγωγής του Starfox Command.

Ακόμα και όταν η απόφαση ήταν τελική για την ακύρωση του τίτλου εμείς προχωρήσαμε ούτως ή άλλως και το τελειώσαμε, το στείλαμε κανονικά για εξέταση στο Mario Club. Κατά την διάρκεια της παραγωγής του Starfox Command μας έδωσαν ένα αντίτυπο του τίτλου και το παίξαμε. Ήταν καταπληκτικό.

Ο Cuthbert ανέφερε επίσης πως οι “κόπιες” που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο του ROM είναι από ένα πρωτότυπο μισό τελειωμένο παιχνίδι λείπουν αρκετά στοιχεία που το κάνουν ολοκληρωμένο. Δυστυχώς από ότι φαίνεται δεν πρόκειται να δούμε ποτέ πως θα είναι η τελική έκδοση του τίτλου.

Τα νομικά προβλήματα από την τώρα πια χρεοκοπημένη Argonaut Software είναι ένας εφιάλτης. Αλλά ποτέ μην λες ποτέ, Το πλήρες Ιαπωνικό ROM υπάρχει οπότε κάτι μπορεί να γίνει στο μέλλον.

Το Starfox 2 του SNES ζει και είναι τελειωμένο

| Virtual Console, Wii U, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων