Το Yooka and Laylee σπάει το αρχικό στόχο του Kickstarter για ένατη φορά

11 Μαΐ

Οι πρώην δημιουργοί της RARE όταν έφυγαν από την Microsoft δημιούργησαν ένα μικρό studio 7 ατόμων. Αποστόλη τους ήταν να ξανά κατασκευάσουν παιχνίδια στο είδος των τρισδιάστατων platforms που είχαν ρίζες σε παιχνίδια του N64 όπως το BanJo-Kazooie, Conker’s Bad Fur Day και Donkey Kong 64.

Τα στελέχη της Microsoft είχαν άλλες απόψεις πάνω στο ζήτημα αλλά τελικά όπως αποδείχθηκε τους διέψευσε η ομάδα Playtonic παρουσιάζοντας το Yooka and Laylee.

Το KickStarter έσπασε κάθε ρεκόρ, είναι το πρώτο παιχνίδι που έσπασε το 1 εκατομμύριο δολάρια σε λιγότερο από 7 ώρες έχοντας το αρχικό στόχο στα 273.000 δολάρια. Ξεπέρασε όλα τα streatchgoals και οι δημιουργοί ξέμειναν από ιδέες που μπορούν να προσθέσουν στο παιχνίδι αλλά οι δωρεές συνεχίσουν να αυξάνουν το πόσο της εκστρατείας.

Τώρα είναι 9 φορές πάνω από τον αρχικό στόχο.

Περαστικά λοιπόν στο Redmond.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στο Wii U και θα έχει και επιλογή Ν64 mode για να ζήσετε όσοι δεν είχατε γεννηθεί το 1996 την εμπειρία του Ultra 64 και οι νοσταλγικοί τα γυαλιά μυωπίας.

Το Yooka and Laylee σπάει το αρχικό στόχο του Kickstarter για ένατη φορά

| eShop, indies, Wii U, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων