Φήμη: Η ΤΤ Games δημιουργεί το Lego Worlds και θα βασίζεται στο Minecraft

28 Μαΐ

LEGO RUMOR

To Minecraft έχει χαρακτηριστεί ως ένα σύγχρονο εικονικό Lego και μέχρι στιγμής έχουν κυκλοφορήσει και σετ Lego στο εμπόριο που βασίζονται σε αυτή τη σειρά.  Φαίνεται όμως ότι η κατασκευάστρια εταιρεία παιχνιδιών από τη Δανία θέλει να φέρει την αισθητική και το περιβάλλον και άμεσα στα δικά της παιχνίδια.

Η διαφημιστική αφίσα που βλέπετε πιο πάνω βρισκόταν μέσα σε ένα καινούργιο σετ Lego του εμπορίου. Με το όνομα Lego Worlds, αυτή η κυκλοφορία είναι διαφορετική από το Lego Dimensions καθώς από την περιγραφή του προϊόντος φαίνεται ξεκάθαρα ότι εστιάζεται στο χτίσιμο και στην δημιουργία περιβαλλόντων αντί της χρησιμοποίησης των παιχνιδιών με ενσωματωμένο το τσιπάκι NFC στο στυλ των amiibo.

Εάν αληθεύει και το παιχνίδι όντως έρθει στο Wii U (μια και ευτυχώς τα παιχνίδια της σειράς Lego είναι από τα λίγα τρίτων εταιρειών που υποστηρίζουν την κονσόλα) τότε το Lego World θα είναι ότι πλησιέστερο υπάρχει για τους χρήστες της Nintendo σε παιχνίδι τύπου Minecraft.  Η ΤΤGames και η Warner Bros. Interactive δεν έχουν ακόμα σχολιάσει αυτή τη φήμη αλλά έτσι κι αλλιώς ούτε όταν πρωτοκυκλοφόρησαν οι φήμες και για το Lego Dimensions τις είχαν επαληθεύσει ή διαψεύσει.

Πηγή

Φήμη: Η ΤΤ Games δημιουργεί το Lego Worlds και θα βασίζεται στο Minecraft

| Φήμη | 0 Comments
About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων