Νέες λεπτομέρειες, στιγμιότυπα και ημερομηνία κυκλοφορίας για το Story of Seasons

28 Νοέ

Story-of-Seasons-e1442322867427

Χτές, η Nintendo σε μια δήλωση τύπου ανακοίνωσε πως το Story of Seasons θα κυκλοφορήσει στις 8 Ιανουαρίου στην Ευρώπη και μας υπενθυμίζει τα βασικά, όπου θα πρέπει να καλλιεργείτε τα χωράφια σας και να εκτρέφετε ζώα.

Όταν προχωρήσετε αρκετά στο παιχνίδι, θα λάβετε μέρος σε ετήσιους διαγωνισμούς στην πόλη, θα φτιάχνετε τα έπιπλά σας αλλά θα κάνετε και σαφάρι. Το παιχνίδι έχει και online λειτουργικότητα: Θα μπορείτε να επισκέπτεστε αγροκτήματα φίλων, να τους βοηθάτε στις εργασίες τους, θα ανταλλάσετε δώρα και άλλα.

Φυσικά, μπορείτε να φορέσετε διάφορα ρούχα, τα οποία θα είναι απαραίτητα για να ρίξετε τον εργένη / εργένισσα που έχετε βάλει στο άτι. Επιπλέον, μερικά αξεσουάρ θα σας δώσουν bonuses, όπως αυξημένες αντοχές, ή αυξημένες τιμές στις πωλήσεις των προϊόντων σας.

Ως αγρότης, μπορείτε να φέρετε τα προϊόντα σας στο Trade Depot, όπου μπορείτε να τα ανταλλαξετε με αγρότες από εξωτικά μέρη. Προφανώς, κάθε αγρότης θέλει και κάτι διαφορετικό, οπότε θα πρέπει να σκεφτείτε σε ποιόν θα πουλήσετε, για να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας.

Επιπλέον, αν ανταλλάξετε προϊόντα (όπως λιπασματα, ψάρια και γάλα) ενώ αγοράζετε άλλα, όπως μετάξι και σχέδια για εργαλεία, μπορείτε να προσελκύσετε περισσότερους εμπόρους στην πόλη και να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας. Το να είστε καλός αγρότης, θα πρέπει να είστε πονηρός επιχειρηματίας!Τέλος, η Nintendo αναφέρει τα Mystery Seeds, τα οποία σας επιτρέπουν πολύ ιδιαίτερες σοδειές. Αυτά είναι δημοφιλή αντικείμενα της Nintendo:

  • Super Mushroom (μεγαλώνει όλα τα τριγύρω φυτά)
  • Super Star (κρατάει τις σοδειές σας φρέσκιες για 30 μέρες, αυξάνοντας την αξία τους)
  • Fire Flower (ξεφορτώνεται αμέσως τις μαραμένες σοδειές)

Ορίστε και μερικά στιγμιότυπα:

Story of Seasons 28/11/2015

Πηγή

Νέες λεπτομέρειες, στιγμιότυπα και ημερομηνία κυκλοφορίας για το Story of Seasons

| 3DS, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων