Νέα για το NX έρχονται σύντομα

03 Φεβ

nintendo-nx1-656x369

H Nintendo δεν είπε και πολλά για το NX στις ανακοινώσεις της περί των οικονομικών της χτες. Ωστόσο, ο πρόεδρος Tatsumi Kimishima έκανε μια νύξη για το πότε μπορούμε να περιμένουμε να μάθουμε κάτι συγκεκριμένο για την πλατφόρμα. Ο Kimishima ανέφερε πως η εταιρία θα έχει νέα «όχι πολύ αργά στην πορεία του έτους».

Πολλοί αναμένουν την παρουσίαση του ΝΧ στην Ε3 τον Ιούνιο. Δεδομένης όμως της κουβέντας του Kimishima, η εταιρία ίσως μας πει κάτι και νωρίτερα.

Πολλοί επίσης διερωτώνται αν το παρακάτω απόσπασμα του Wall Street Journal σχετικά με το NX αναφερόταν με τον τρόπο που θα αλληλεπιδρά το σύστημα με τα κινητά, και όχι στο πώς θα λειτουργεί το ίδιο το σύστημα. Διαβάστε το παρακάτω και τα συμπεράσματα δικά σας!

Οι αναλυτές πιστεύουν πως το Miitomo, που αναπτύσσεται σε συνεργασία με την εταιρία ανάπτυξης παιχνιδιών για κινητά, DeNA Inc., να μη συνεισφέρει πολλά στα έσοδα της εταιρία. Θα είναι δωρεάν εφαρμογή και θα επικεντρώνεται σε λειτουργίες επικοινωνίας, που σημαίνει πως οι χρήστες δε θα ξοδέψουν πολλά χρήματα στην εφαρμογή για να βελτιώσουν την απόδοσή και τα high scores τους.

Οι αναλυτές παρατηρούν ενδείξεις για το πώς θα αληλεπιδρά η εφαρμογή της Nintendo με το επόμενης γενιάς σύστημα που έχει η εταιρία στη φάση της αναπτυξης, με κωδική ονομασία ΝΧ.

Ο κ. Kimishima είπε την Τρίτη πως η εταιρία θα παρέχει μια ενημέρωση επί του θέματος όχι πολύ αργά στην πορεία του έτους.

Οι αναλυτές αναμένουν το ΝΧ να αποκαλυφθεί την άνοιξη, με πιθανή κυκλοφορία τον Οκτώβριο ή το Νοέμβριο.

«Το Nintendo NX και τα παιχνίδια για smartphones θα είναι μια δοκιμαστική περίπτωση από τη βιομηχανία των videogames για την προσπάθεια συγχώνευσης παιχνιδιών σε κονσόλες και έξυπνες συσκευέςs» είπε η Junko Yamamura, αναλύτρια της Nomura Securities.

Πηγή 1, Πηγή 2

Νέα για το NX έρχονται σύντομα

| Νέα, Φήμη | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων