200% αύξηση πωλήσεων του 3DS στην Αγγλία

05 Αυγ
200% αύξηση πωλήσεων του 3DS στην Αγγλία

Τα δεδομένα που έπεσαν στα χέρια μας από το MCV, αποκαλύπτουν πως οι πωλήσεις των 3DS XL και 2DS έχουν αυξηθεί κατά 222% και 234% αντίστοιχα στην Αγγλία, σε σχέση με την ίδια περίοδο το περασμένο έτος. Ο προφανής υπαίτιος για αυτό είναι το Pokemon GO.

Λεπτομέρειες για τις πωλήσεις:

Επίσης, χάρη στην επιτυχία του παιχνιδιού για τα κινητά, τα παιχνίδια Pokemon στο 3DS πουλάνε πολύ καλά. Το MCV αναφέρει πως η Nintendo ήταν ο κορυφαίος διανομέας παιχνιδιών λιανικής στην Αγγλία την περασμένη εβδομάδα. Δέκα από τα top 50 games ήταν από τη Nintendo. Μεταξύ αυτών, ήταν τα Pokemon Alpha Sapphire (No.11), Omega Ruby (No.18), X (No.25) και Y (No.29). Συνολικά, τα παιχνίδια Pokemon πούλησαν 9.000 αντίτυπα.

Το MCV καταλήγει λέγοντας πως οι πωλήσεις των Pokemon trading cards, των συμβατικών παιχνιδιών και των ρούχων βλέπουν επίσης μια αύξηση. Οι προ-παραγγελίες των Pokemon Sun/Moon «αυξήθηκαν σημαντικά».

Πηγή 1, Πηγή 2

200% αύξηση πωλήσεων του 3DS στην Αγγλία

| 3DS, Νέα, Πωλήσεις | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων