30η επέτειος του Super Mario – Συναυλία στην Ιαπωνία τον Σεπτέμβριο

02 Ιούλ

super-mario-concert-japan-656x309

Μία σπέσιαλ συναυλία  θα γίνει στην Ιαπωνία τον Σεπτέμβριο για τον εορτασμό της επετείου των 30 ετών της σειράς. Η εκδήλωση θα γίνει στην Οσάκα στις 20 Σεπτεμβρίου και μία ημέρα αργότερα στο Τόκυο.

Η επίσημη ιστοσελίδα της εκδήλωσης είναι εδώ . Δίνει μία πρόκληση λέγοντας: “κάποιος συγκεκριμένος ο οποίος ήταν μαζί με τον Mario τα τελευταία 30 χρόνια.”

30η επέτειος του Super Mario – Συναυλία στην Ιαπωνία τον Σεπτέμβριο

About The Author
- Ονομάζομαι Ολυμπία Ευστρατιάδου, γνωστή και ως TheOlympia94 ή fanny. Μεγάλωσα με τη συντροφιά της Nintendo από μικρό παιδί,συγκεκριμένα,τεσσάρων ετών ξεκίνησα να παίζω! Ναι ναι ναι είμαι της γενιάς του Pocket Pikachu, συνεχίζοντας με Gameboy color,Gameboy advance, Gameboy advance sp,Nintendo ds,Nintendo dsi, Nintendo game cube, Nintendo wii, Nintendo 64 και Nintendo 3ds XL ! Παρόλα αυτά προσπαθώ πάντα να παρευρίσκομαι στα Gaming Events που διοργανώνονται ανεξάρτητα από το αν αφορούν βιντεοπαιχνίδια με τα οποία ασχολούμαι ή όχι! Αγαπώ πολύ τα βιντεοπαιχνίδια, αποτελούσαν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και παρόλο που είμαι γένους θηλυκού, μπορώ να πω ότι ήμουν και παραμένω καλός αντίπαλος! Έχω επίσης εξίσου μεγάλη αγάπη για τα ταξίδια και τις πολεμικές τέχνες! Το νου σας, γιατί οι γυναίκες όταν παίζουν πάντα ξέρουν πώς να γίνουν επικίνδυνες!

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων