5 τίτλοι για κινητά από τη Nintendo μέχρι τέλος Μαρτίου 2017

08 Μαΐ

mario mobile

Η Nintendo αναμένει να αναπτύξει και να κυκλοφορήσει περίπου 5 τίτλους για smart phones και tablets μέχρι το τέλος Μαρτίου 2017.  Ίσως να μοιάζει μικρός ο αριθμός αλλά ο ίδιος ο πρόεδρος της Nintendo, Satoru Iwata αναφέρει ότι η Nintendo στοχεύει στο να είναι όλοι της οι τίτλοι τεράστιες εμπορικές επιτυχίες.  Λαμβάνοντας αυτό υπόψη ο Iwata τονίζει ότι οι προσπάθειες της ιαπωνικής εταιρίας στο mobile gaming θα είναι κάτι παραπάνω από απλά σοβαρές.  Η εταιρεία ελπίζει επίσης να έχει κυκλοφορήσει τον πρώτο της τίτλο για κινητά μέχρι το τέλος του χρόνου που διανύουμε.

Ο Iwata ανέφερε μεταξύ άλλων, «Θα μεγιστοποιήσουμε τις προσπάθειές μας ώστε να ισχυροποιήσουμε τη θέση μας στις παγκόσμιες αγορές με σταθερό και αποφασιστικό βηματισμό με σκοπό μας την  προσφορά ψυχαγωγίας εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.»

5 τίτλοι για κινητά από τη Nintendo μέχρι τέλος Μαρτίου 2017

| Νέα | 0 Comments
About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων