Αφιέρωμα Metroid

20 Μαρ
Αφιέρωμα Metroid

To Metroid έκλεισε τα 30 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου παιχνιδιού της στο 8bit σύστημα της Nintendo, Nes. Σήμερα, μετά από τόσα χρόνια η μητέρα εταιρία δείχνει ελάχιστο ενδιαφέρον στο επίπεδο που αναλογεί στην σειρά Metroid. Η αποτυχία του Metroid Other M τόσο σε επίπεδο πωλήσεων όσο και αρνητικών σχολίων καθώς και η αδυναμία της σειράς Prime να δημιουργήσει ένα σταθερό κοινό καταδίκασαν την σειρά σε λήθαργο και σε δεύτερη μοίρα σε σχέση με άλλους εμπορικότερους τίτλους της εταιρίας.

 

Η Samus σβήνει πάλι μόνη τα κεράκια της (όπως έγινε και στα 25 χρόνια της σειράς) αλλά η αλήθεια είναι πως ακόμα και αν η Nintendo δεν την θυμάται εμείς είμαστε εκεί μαζί της και μοιραζόμαστε όλες τις όμορφες στιγμές που η σειρά Metroid μας χάρισε.

Αποτέλεσμα της αδυναμίας που έχω στην σειρά παλιότερα είχα γράψει ένα αφιέρωμα, ένα μέρος του οποίου είναι στο παρόν άρθρο. Τότε ο λόγος ήταν η επικείμενη κυκλοφορία του Metroid: Other M που κατέληξε μια πονεμένη ιστορία, αλλά αυτό ας το αφήσουμε στην άκρη.

Συνέχεια

*Ευχαριστώ το NintendoNext για την ευχέρεια να ανεβάζω άρθρα από το blog μου. 

Αφιέρωμα Metroid

| Editorial, Νέα | 0 Comments
About The Author
-

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων