Ακύρωση του Project CARS για το Wii U

22 Ιούλ

17062211699_eaa4f35af2_o_b_1430382445-656x369

Η Slightly Mad Studios, δημιουργός του Project CARS, πρόσφατα σχολίασε πως η ομάδα της αντιμετώπιζε προβλήματα κατά τη δημιουργία του φιλόδοξου τίτλου της, βασισμένο σε αγώνες δρόμου με αυτοκίνητα, για το Wii U. Πλέον, ο Ian Bell ανακοίνωσε επίσημα στο Nintendo Life την ακύρωση του τίτλου για την κονσόλα, δηλώνοντας τα εξής:

Η επίσημη γραμμή μας είναι ότι περιμένουμε μια ανακοίνωση της Nintendo για μια νέα κονσόλα.  Για την ώρα, το pCARS είναι απλά πάρα πολύ για να το αντέξει το Wii U και να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Επιπλέον, η Bandai Namco, εκδότης του παιχνιδιού, επικύρωσε την είδηση στο Polygon:

Παρ’ όλη την εμμονή μας για μια έκδοση του Project Cars στο Wii U, δε θα κυνηγήσουμε άλλο τη δημιουργία του τίτλου εκεί, καθώς η ποιότητα δε φτάνει τα δικά μας υψηλά στάνταρ, αλλά ούτε και την επιθυμητή οπτική για το παιχνίδι σε αυτήν την κονσόλα.  Αναμένουμε ενθουσιωδώς για κάποια ανακοίνωση για νέα κονσόλα της Nintendo, αλλά για την ώρα, το Project Cars είναι απλά πάρα πολύ για να το αντέξει το Wii U και να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, παρά τις καλύτερες προσπάθειές μας.  Ζητούμε συγγνώμη από τους οπαδούς της Nintendo εκεί έξω, που περίμεναν περισσότερα νέα επί αυτού, αλλά δεν επιθυμούμε να κυκλοφορήσουμε ένα προϊόν το οποίο δε θα είναι τουλάχιστον συγκρίσιμο με τις άλλες εκδόσεις υψηλής ποιότητας στις υπόλοιπες κονσόλες.  Περιμένουμε, λοιπόν, με αισιοδοξία για το τι μπορεί να μας επιφυλάσσει το μέλλον.

Μετά από αυτές τις δηλώσεις, το λογικό είναι ότι το Project Cars δε φαίνεται να έρχεται στο Wii U, καθώς, όπως σχολίασαν οι Bell και Bandai Namco, δεν μπορεί να υποστηρίξει το παιχνίδι σωστά.

Πηγή

Ακύρωση του Project CARS για το Wii U

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων