Ακόμη περισσότερα παιχνίδια για το Switch!

19 Απρ
Ακόμη περισσότερα παιχνίδια για το Switch!

Ελπίζουμε να μη βαρεθήκατε να διαβάζετε για καινούρια παιχνίδια στο Switch.

Γιατί και σήμερα έχουμε άλλον ένα σωρό νέες ανακοινώσεις!

 

Την άλλη εβδομάδα μας έρχεται το A Robot Named Fight

Χιλιετίες ειρήνης έχουν περάσει από τότε που οι μηχανικοί θεοί ανελήφθησαν και άφησαν πίσω τους τα κατώτερα ρομπότ να περιποιούνται τον κόσμο. Δυστυχώς για όσους έμειναν πίσω, κάτι τρομερό και ξεχασμένο κινείται στα άστρα: Το Megabeast, μια παλλόμενη σφαίρα από σάρκα, μάτια, στόματα και αναπαραγωγικά όργανα σε μέγεθος φεγγαρού, εξαπολύει τα τέκνα του στον κόσμο σαν ασταμάτητη πανούκλα.

Το A Robot Named Fight είναι ένα Metroidvania roguelike το οποίο εστιάζει στην εξερεύνηση και τη συλλογή αντικειμένων. Εσείς θα αναλάβετε το ρόλο ενός ρομπότ που θα πρέπει να σταματήσει αυτή την τρομερή οντότητα με το όνομα Megabeast. Το παιχνίδι είναι σίγουρα από τα πολύ λίγα του είδους που μοιάζουν τόσο πολύ στην αγαπημένη σειρά Metroid.

Δε μας πιστεύετε; Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:

 

 

Την άλλη εβδομάδα έρχεται το Saturday Morning RPG

 

Tο Saturday Morning RPG είναι ένα ιαπωνικού είδους RPG, που έχει πολύ έντονες επιρροές από τα κινούμενα σχέδια που βλέπαμε τα πρωινά του Σαββατοκύριακου τους παλιούς καλούς καιρούς. Εσείς θα αναλάβετε το ρόλο του Martin ‘Marty’ Michael Hall, ενός τυπικού μαθητή λυκείου που εχει μια απίστευτη δύναμη. Μια δύναμη που θα τραβήξει την προσοχή του τρομακτικού κακούργου Commander Hood!

Το Saturday Morning RPG διαθέτει ένα πλήρες soundtrack από το θρυλικό συνθέτη Vince DiCola (Transformers: The Animated Movie, Rocky IV) και το συνεργάτη του, Kenny Meriedeth (μεταξύ άλλων: DuckTales, Power Rangers, X-Men).

 

 

Και το Light Fall την άλλη εβδομάδα

Εξερευνήστε τον ξεχασμένο κόσμο της Numbra για να ανακαλύψετε το μυστηριώδες παρελθόν σας και να σώσετε τον κόσμο και τους κατοίκους του από μια άμεση απειλή. Σε ένα κόσμο παντοτινής νύχτας, θα πρέπει να βασιστείτε στο δικό σας Shadow Core για να ξεπεράσετε τις προκλήσεις και τους εχθρούς που θα σταθούν στο δρόμο σας.

Θα μπορέσετε να επιβιώσετε στη Numbra;

 

 

Το Ghost Pilots είναι το επόμενο παιχνίδι του Neo-Geo

To ιαπωνικό Switch eShop ενημερώθηκε με την αποκάλυψη του επόμενου παιχνιδιού του Neo-Geo για το Switch. Στις 26 Απριλίου λοιπόν, η Hamster θα μας φέρει το Ghost Pilots.

Το Ghost Pilots είναι ένα shooter με κάθετο scrolling κυκλφόρησε αρχικά από την SNK το 1991 και θα στοιχίζει €6,99.

 

 

Επιβεβαιώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Musynx

Παρόλο που ξεκίνησε ως mobile app, το MUSYNX έχει λάβει πολύ θετικές κριτικές από το κοινό σε όλο τον κόσμο. Τα PM Studios θα βάλουν το χεράκι τους για να έρθει το παιχνίδι στο Nintendo Switch. Το παιχνίδι θα έρθει με 50 μουσικά κομμάτια με ακόμη περισσότερα να έρχονται αργότερα!

Το παιχνίδι έρχεται στις 19 Ιουνίου και μπορείτε να του ρίξετε μια ματιά στο βίντεο που ακολουθεί!

 

 

 

Ακόμη περισσότερα παιχνίδια για το Switch!

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων