Αλλαγές στην ευρωπαϊκή έκδοση του Bravely Second

01 Μαρ

bravely-second-model-change-656x512

To Bravely Second είχε μερικές αλλαγές στη μεταφορά του στη Δύση. Για παραδειγμα, η κλάση Tomahawk μετονομάστηκε σε Hawkeye, αλλά οι αλλαγές επεκτείνονται και σε άλλες πτυχές του παιχνιδιού.

Ένας θαυμαστής ξεψάχνισε και σύγκρινε την αρχική ιαπωνική με τη δυτική έκδοση για να δει τι άλλαξε ακριβώς. Τα μοντέλα των χαρακτήρων ενημερώθηκαν για να καλύψουν τα κορμιά των χαρακτήρων. Μπορείτε να δείτε όλες τις αλλαγές στο βίντεο παρακάτω.

Πέρα από τα παραπάνω, ανακαλύφθηκαν επιπλέον αλλαγές στην ευρωπαϊκή έκδοση του Bravely Second. Όσον αφορά τα sidequests, εκεί που η ιαπωνική έκδοση έβαζε τους παίκτες να κάνουν επιλογές και να βλέπουν τις συνέπειες των πράξεών τους, τα ευρωπαϊκά αντίτυπα έχουν αποτέλεσμα τον «καλό» τερματισμό ασχέτως επιλογών. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σε ένα forum thread εδώ – προφανώς υπάρχουν spoilers.

Πηγη 1, Πηγή 2, Πηγή 3

Αλλαγές στην ευρωπαϊκή έκδοση του Bravely Second

| Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων