Αλλάζει ο χρόνος διάρκειας των My Nintendo Gold Points

31 Αυγ
Αλλάζει ο χρόνος διάρκειας των My Nintendo Gold Points

Από την κυκλοφορία του My Nintendo, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να συλλέξουν δύο είδη «νομισμάτων». Αυτά είναι τα Platinum Points και τα Gold Points. Και τα δύο ήταν διαθέσιμα για έξι μήνες από την ημερομηνία συλλογής τους και, με το πέρας του χρόνου αυτού, τα χάνατε.

Καλά νέα

Η Nintendo έκανε μια αλλαγή στο My Nintendo και πλέον τα Gold Coins διαρκούν περισσότερο, όπως και οι μπαταρίες Ντούρασελ. Απο δω και πέρα, θα διαρκούν για 12 μήνες!

Ορίστε και η επίσημη ανακοίνωση της Nintendo:

Οι Gold Points ισχύουν πλέον για 12 μήνες μετά τη συλλογή τους.

Μέχρι πρότινος, οι Gold Points και οι Platinum Points έληγαν μετά από 6 απο την ημερομηνία συλλογής τους. Ωστόσο, εφεξής, οι πόντοι θα ισχύουν για διαφορετικό χρονικό διάστημα, ανάλογα με το είδος τους.

Gold Points: Ισχύουν για 12 μήνες μετά τη συλλογή τους.

Platinum Points (όλων των ειδών): Ισχύουν για 6 μήνες μετά τη συλλογή τους.

Να θυμάστε πως, όταν εξαργυρώνετε τους πόντους για αμοιβές, οι πόντοι που λήγουν πιο σύντομα θα είναι αυτοί που θα ξοδευτούν πρώτοι. Αν θέλετε να ελέγξετε τους πόντους σας, ή όσους έχουν λήξει, φροντίστε να ρίξετε μια ματιά στο “Points history” του My Nintendo menu.

Πηγή 1, Πηγή 2

Αλλάζει ο χρόνος διάρκειας των My Nintendo Gold Points

| Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων