Το amiibo της Bayonetta ετοιμάζεται

21 Σεπ
Το amiibo της Bayonetta ετοιμάζεται

Το amiibo της Bayonetta ανακοινώθηκε τον προηγούμενο Δεκέμβρη, αλλά δεν ακούσαμε τίποτα άλλο για την ημερομηνία κυκλοφορίας. Οι οπαδοί απορούσαν πότε θα μάθουμε περισσότερα, όπως και εγώ άλλωστε. Τελικά ο κύριος Ηashimoto έλυσε την σιωπή του και μας είπε τα εξής.

Το amiibo ετοιμάζεται!

bayonetta-amiibo

Τα καλά νέα είναι πως το amiibo έρχεται σύντομα.Ο Yusuke Hashimoto αναφέρθηκε σε ανάρτηση στο site της  PlatinumGames ότι η ομάδα εργάζεται σκληρά για να φτιάξουν το amiibo όσο πιο καλό γίνεται. Για την ώρα ας αρκεστούμε με την παραπάνω φωτογραφία.

Τα λόγια του Hashimoto ήταν τα εξής:

Γεια σας! Πως τα πάτε? Είμαι ο Yusuke Hashimoto (@PG_y_hashimoto), διευθυντής παραγωγής του παιχνιδιού Bayonetta 2, φέρνοντας νέα για τους οπαδούς της Bayonetta. Έρχεται η δεύτερη επέτειος του Bayonetta 2 και δεν νομίζω να υπάρχει καλύτερος τρόπος να το γιορτάσεις όπως με μια νέα φιγούρα.

Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι καλύτερο από ένα amiibo;

Φοβάμαι πως δεν μπορώ να σας δώσω κάτι παραπάνω πέρα από αυτή την φωτογραφία, όλη η ομάδα πασχίζει να σχεδιάσουν την φιγούρα όσο καλύτερα γίνετε. Αλλά σας διαβεβαιώ πως θα σας προσφέρουμε ότι ακριβώς δίνει η Bayonetta σαν χαρακτήρας – μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια από τα γυαλιά της και τα μάτια της – και να σας δώσουμε ένα amiibo όπου θα σας ικανοποιήσει απόλυτα.

Όταν δημιουργούσαμε το Bayonetta 2 δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα την δούμε στις τρεις διαστάσεις. Στην πραγματικότητα είναι το πρώτο παιχνίδι που διευθύνω που ο χαρακτήρας αποκτά δική του φιγούρα. Είμαι σοκαρισμένος που η παρουσία της Bayonetta θα χωρέσει στην παλάμη του χεριού σου! Τι υπέροχη εποχή που ζούμε…

Ανυπομονώ να σας παρουσιάσω το amiibo της Bayonetta, και ελπίζω να είστε όσο ενθουσιώδης όσο εγώ.

Μεταξύ της ανακοίνωσης του ντεμπούτου της στο Super Smash Bros. for Wii U και την κυκλοφορία του amiibo μέσα στο 2016 ήταν μια από τις καλύτερες χρονίες για την αγαπημένη μας μάγισσα. Είναι ένα όνειρο που βγαίνει πραγματικότητα να την βλέπω να παλεύει με χαρακτήρες ορόσημα όπως ο Mario και ο Fox McCloud στο Smash Bros.

Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς της Bayonetta για την αγάπη και υποστήριξη που δείξατε έως τώρα στην χαρακτήρα! Ελπίζω να μείνει στην καρδία σας για πάντα.

Πηγή

Το amiibo της Bayonetta ετοιμάζεται

| amiibo, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων