Αναδιαμόρφωση του Miiverse μέσα στο καλοκαίρι

02 Ιούλ

miiverse-redesign

Η Nintendo ανακοίνωσε σημαντικές αλλαγές τις οποίες σχεδιάζουν για το Miiverse. Αυτά που προετοιμάζει η εταιρία κορυφώνονται με την αναδιάρθρωση του Miiverse, η οποία αναμένεται εντός του καλοκαιριού.

Πέρα απο την αναδιάρθρωση, η Nintendo θα εισάγει κάποιες νέες λειτουργίες στο Miiverse. Οι χρήστες θα μπορούν να αποθηκεύουν έως και 100 στιγμιότυπα σε ενα προσωπικό τους «Άλμπουμ Στιγμιοτύπων» (Screenshot Album), ενώ το νέο «Ημερολόγιο Παιχνιδιού» (Play Journal) προσφέρει τη δυνατότητα διατήρησης μητρώου της εμπειρίας τους με τα παιχνίδια.

Ακολουθεί μια πλήρης αναφορά των επερχόμενων αλλαγών για το Miiverse.

Το Άλμπουμ Στιγμιοτύπων σας (Screenshot Album)

Η αποθήκευση στιγμιοτύπων θα είναι τόσο εύκολη, που θα χτίσετε μια συλλογή αναμνήσεων απο τα αγαπημένα σας παιχνίδια σε χρόνο μηδέν!
◆ Μπορείτε να αποθηκεύσετε μέχρι και 100 στιγμιότυπα στο άλμπουμ αυτό.
◆ Το άλμπουμ θα είναι ιδιωτικό. Δε θα είναι φανερό σε άλλους χρήστες.

Το Ημερολόγιο Παιχνιδιού σας (Play Journal)

Κρατήστε ένα μητρώο των μοναδικών σας εμπειριών με τα παιχνίδια σας γράφοντας ημερολόγιο ενώ τα παίζετε! Η δημιουργία μιας νέας καταγραφής θα είναι το ίδιο απλή με το άνοιγμα του Miiverse κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.
◆ Κάθε καταγραφή θα περιέχει ένα στιγμιότυπο που θα δείχνει τι ακριβώς συνέβαινε στο παιχνίδι όταν γράφηκε. Μόνο τα παιχνίδια που δεν υποστηρίζουν τη λειτουργία λήψης στιγμιοτύπων θα εξαιρούνται απο αυτό τον κανόνα.

Νέα προοπτική για τις Κοινότητες (Communities)

Στην κύρια κοινότητα για κάθε παιχνίδι, οι δημοσιεύσεις θα κατηγοριοποιούνται για να είναι ευκολότερη και πιο διασκεδαστική η περιήγησή τους.

Καταγραφές Ημερολογίου Παιχνιδιού (Play Journal Entries)
Εδώ θα βρίσκετε τις καταγραφές ημερολογίου όλων των παικτών. Προσπαθήστε να βρείτε κάποιον που βρίσκεται στο ίδιο σημείο με εσάς στο παιχνίδι, ή κάποιον που παίζει το παιχνίδι με ενδιαφέροντα τρόπο!

Ζωγραφιές
Εδώ θα μπορείτε να βλέπετε όλες τις καλλιτεχνίες που έχουν ετοιμάσει άλλοι χρήστες για το κάθε παιχνίδι, σύμφωνα με τη δημοφιλία τους. Έτσι θα είναι ακόμα ευκολότερο να βρίσκετε και να ακολουθείτε μεγάλους καλλιτέχνες.
◆ Δε θα μπορείτε να δημοσιεύσετε χειρόγραφα αντικείμενα στις Καταγραφές Ημερολογίου ή στις Συζητήσεις.

Συζητήσεις (Discussions)
Αν θέλετε να κάνετε ερωτήσεις ή να αρχίσετε συζητήσεις σχετικές με κάποιο παιχνίδι, αυτό θα είναι το τέλειο μέρος για σας. Να θυμάστε, οι ετικέτες στις δημοσιεύσεις σας βοηθάνε να βρείτε άλλους που θέλουν να μιλήσουν για τα ίδια θέματα με εσάς.

Λοιπές αλλαγές
Καθώς το Ημερολόγιο Παιχνιδιού θα αντικαταστήσει την τροφοδοσία δραστηριοτήτων σας, δε θα μπορείτε να δημοσιεύετε εκεί μετά την αναδιάρθρωση. Μετά την αναδιάρθρωση, οι περιορισμοί για δημοσιεύσεις που γίνονται σε μεγάλη συχνότητα θα είναι λιγότερο αυστηροί. Θα μπορείτε να δημοσιεύετε συνολικά 30 σχόλια ή δημοσιεύσεις ανα ημέρα. (Οι δημοσιεύσεις που γίνονται μέσα απο κάποιο παιχνίδι δε θα προσμετρώνται στο σύνολο αυτό.)

Πηγή

Αναδιαμόρφωση του Miiverse μέσα στο καλοκαίρι

| Wii U, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων