Ανακοίνωση για επιπλέον υποστήριξη για το Wii U και το 3DS

29 Ιούν

wii-u-new-3ds-xl-656x249

 

Η Nintendo ολοκλήρωσε μια σειρά από περιόδους συντήρησης (που είχαν διάρκεια ορισμένων ωρών) με θέμα την υποστήριξη  για το Wii U και λίγη ώρα αργότερα και για το 3DS. Ωστόσο, δηλώσεις για υποστήριξη ανεξάρτητα από τις συγκεκριμένες κονσόλες θα πραγματοποιηθούν σε λίγες ώρες από τώρα.

Παρακάτω βρίσκεται η αντίστροφη μέτρηση στις διαφορετικές ζώνες ώρας :

6 PM PT (Δευτέρα) – 4 AM PT (Τρίτη)
9 PM ET (Δευτέρα) – 7 AM ET (Τρίτη)
2 AM στο Ηνωμένο Βασίλειο UK (Τρίτη) – 12 PM στο Ηνωμένο Βασίλειο UK (Τρίτη)
3 AM στην Ευρώπη (Τρίτη) – 1 PM στην Ευρώπη (Τρίτη)

Η συγκεκριμένη περίοδος συντήρησης θα επηρεάσει το σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι ,τις βαθμολογίες, καθώς και άλλα στοιχεία που σχετίζονται με το Internet .

 

Ανακοίνωση για επιπλέον υποστήριξη για το Wii U και το 3DS

| 3DS, Wii U, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ονομάζομαι Ολυμπία Ευστρατιάδου, γνωστή και ως TheOlympia94 ή fanny. Μεγάλωσα με τη συντροφιά της Nintendo από μικρό παιδί,συγκεκριμένα,τεσσάρων ετών ξεκίνησα να παίζω! Ναι ναι ναι είμαι της γενιάς του Pocket Pikachu, συνεχίζοντας με Gameboy color,Gameboy advance, Gameboy advance sp,Nintendo ds,Nintendo dsi, Nintendo game cube, Nintendo wii, Nintendo 64 και Nintendo 3ds XL ! Παρόλα αυτά προσπαθώ πάντα να παρευρίσκομαι στα Gaming Events που διοργανώνονται ανεξάρτητα από το αν αφορούν βιντεοπαιχνίδια με τα οποία ασχολούμαι ή όχι! Αγαπώ πολύ τα βιντεοπαιχνίδια, αποτελούσαν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και παρόλο που είμαι γένους θηλυκού, μπορώ να πω ότι ήμουν και παραμένω καλός αντίπαλος! Έχω επίσης εξίσου μεγάλη αγάπη για τα ταξίδια και τις πολεμικές τέχνες! Το νου σας, γιατί οι γυναίκες όταν παίζουν πάντα ξέρουν πώς να γίνουν επικίνδυνες!

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων