Ανακοίνωση του Disney Magical World 2

06 Ιούλ

disney-magical-world-2-656x369

 

H Disney εξέδωσε ένα νέο βίντεο με σκοπό την παρουσίαση του δευτέρου παιχνιδιού Disney Magical World, με τίτλο: Disney Magic Castle: My Happy Life 2 στην Ιαπωνία.  Στο βίντεο τονίζονται διάφορα στοιχεία του παιχνιδιού, όπως:

  • Μεγαλύτερη Castle Town
  • επικυρώθηκαν κάποιοι κόσμοι της Disney όπως οι: The Little Mermaid, Lilo & Stitch, Snow White and the Seven Dwarfs, Alice in Wonderland, Winnie the Pooh.
  • πάνω από 120 χαρακτήρες και 3000 αντικείμενα
  • Dance Show ως mini game
  • δραστηριότητες όπως ψάρεμα, κηπουρική, σέρφινγκ, περιπέτειες και άλλα
  • Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου στην Ιαπωνία

Δείτε το αντίστοιχο βίντεο παρακάτω:

 

 

Ανακοίνωση του Disney Magical World 2

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων