Ανακοινώθηκε επίσημα το The Peanuts Movie: Snoopy’s Grand Adventure

09 Ιούλ

snoopy-boxart-656x378

H Activision επισημοποίησε το The Peanuts Movie: Snoopy’s Grand Adventure, ένα platform παιχνίδι με κίνηση στις 2 διαστάσεις (side-scrolling) και με στοιχεία.  Το παιχνίδι αναμένεται αυτό το Φθινόπωρο, ενώ φαίνεται, μεταξύ άλλων, πως θα έρθει και για τις δυο κονσόλες τις Nintendo

Να και μια επίσημη ματιά πρώτη ματιά για τον τίτλο:

Στο The Peanuts Movie: Snoopy’s Grand Adventure ο Snoopy εξερευνά κόσμους φτιαγμένους από τη φαντασία του, ψάχνοντας να βρει τον Charlie Brown και τους φίλους του σε ένα παιχνίδι κρυφτού.  Ακολουθώντας τα χνάρια τους, ο Snoopy θα βρει νέες στολές (βασισμένες στις διαφορετικές προσωπικότητές του) οι οποίες θα του παρέχουν μοναδικές ικανότητες ώστε να αποφύγει διάφορα εμπόδια και να βρει νέες πίστες, συμπεριλαμβανομένων και πίστες μάχης, οι οποίες θα του επιτρέπουν να απογειώνεται ως ο Flying Ace.  Από τη ζούγκλα στο Παρίσι και στο ίδιο το φεγγάρι, κάθε περιβάλλον έχει ζωγραφιστεί με πολύ όμορφο τρόπο, με το ίδιο οπτικό στυλ, όπως στην ταινία The Peanuts Movie, ώστε να ενσαρκωθεί κάθε πολύχρωμη λεπτομέρεια της ονειροπόλησης του Snoopy.  Το παιχνίδι επίσης περιέχει και τις φωνές της ταινίας.

Το The Peanuts Movie: Snoopy’s Grand Adventure προκαλεί την περιέργεια κάθε ηλικίας με βολικό, εύκολο και κατανοητό από την πρώτη στιγμή χειρισμό όπως και πολλές εκπλήξεις να ανακαλύψει κανείς.  Την περιπέτεια μπορεί να ακολουθήσει και ένας δεύτερος παίχτης, ως ο Woodstock, με σκοπό να βοηθήσει το Snoopy αποσπώντας την προσοχή των εχθρών, ανοίγοντας νέους και βοηθώντας στον εντοπισμό των κρυμμένων θησαυρών του παιχνιδιού.

Τις πρώτες εικόνες μέσα από το παιχνίδι καθώς και την παρουσίαση του The Peanuts Movie: Snoopy’s Grand Adventure θα τα βρείτε παρακάτω:

The Peanuts Movie: Snoopy’s Grand Adventure screenshots

Ανακοινώθηκε επίσημα το The Peanuts Movie: Snoopy’s Grand Adventure

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων