Ανακοινώθηκε το Angry Video Game Nerd Adventures 2

19 Ιούλ

angry-video-game-nerd-adventures-656x387

 

Η δουλειά για το Angry Video Game Nerd Adventures 2 έχει ξεκινήσει, όπως ανακοίνωσε η FreakZone Games στο SGC event χθες.  Δεν έχουμε λεπτομέρειες ακόμη, αλλά το σίγουρο είναι πως το παιχνίδι έρχεται και θα φτιαχτεί από τη Unity.

Την είδηση επικυρώνει και το παρακάτω Tweet της FreakZone Games:

Ο πρώτος τίτλος του παιχνιδιού ήρθε και στο Wii U αλλά και το 3DS.  Παρ’ όλα αυτά, δε μας είναι ξεκάθαρο σε ποιες κονσόλες θα δούμε το Angry Video Game Nerd Adventures 2, αλλά κρίνοντας από τον προκάτοχό του, λογικά θα έρθει και στις δύο.  Το βέβαιο είναι πως θα το δούμε σε κονσόλα της Nintendo, καθώς όπως λένε οι δημιουργοί του πρώτου τίτλου, άξιζε το κόστος του να το φέρουν στα συστήματα της Nintendo.

Δείτε ακόμη ένα μπαράζ από Tweets που δίνουν μερικές ακόμη πληροφορίες:

https://twitter.com/FreakZoneGames/status/622172941107744768

Πηγή

Ανακοινώθηκε το Angry Video Game Nerd Adventures 2

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων