Ανακοινώθηκε το Yo-kai Watch 3: Sukiyaki

13 Οκτ
Ανακοινώθηκε το Yo-kai Watch 3: Sukiyaki

Το Yo-kai Watch 2 κυκλοφόρησε σε δύο διαφορετικές εκδόσεις στην Ιαπωνία. Λίγους μήνες αργότερα, η Level-5 είχε έτοιμη μια τρίτη version, γνωστή ως “Shinuchi”. Tο ίδιο συμβαίνει και με το Yo-kai Watch 3, καθώς ο δρόμος που χάραξαν τα Pokemon ακολουθείται πιστά.

Το τελευταίο τεύχος του CoroCoro αποκάλυψε το Yo-kai Watch 3: Sukiyaki. Δεν ήταν λίγοι οι ιάπωνες που προέβλεψαν όχι μόνο την εμφάνιση, αλλά και τον υπότιτλο του παιχνιδιού της Level-5.

Το Yo-kai Watch 3: Sukiyaki θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία στις 15 Δεκεμβρίου, με τις δύο αρχικές εκδόσεις Sushi και Tempura να λαμβάνουν ένα update την ίδια μέρα. Ωστόσο δεν είναι γνωστό ακόμα αν το update θα τις κάνει πανομοιότυπες με τη Sukiyaki.

Προφανώς, οι λεπτομέρειες για τη Sukiyaki είναι ανύπαρκτες. Παρ’ όλα αυτά, στην περίπτωση του Yo-kai Watch 2: Shinuchi, η Level-5 είχε ετοιμάσει μερικά νέα στοιχεία και ανάμιξε περιεχόμενο από τις Bony Spirits και Fleshy Souls. Δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν για άλλη μια φορά την ίδια τακτική για τη Sukiyaki.

Πηγή 1, Πηγή 2

Ανακοινώθηκε το Yo-kai Watch 3: Sukiyaki

| 3DS, Νέα | 1 Comment
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων