Ανακοινώθηκε το Valkyria Chronicles 4 για τo Switch!

20 Νοέ
Ανακοινώθηκε το Valkyria Chronicles 4 για τo Switch!

Το Valkyria Chronicles 4 βρίσκεται στα στάδια της ανάπτυξης και θα έρθει και στο Switch, σύμφωνα με την ανακοίνωση της SEGA!

Όλες οι λεπτομέρειες παρακάτω:

 

Τι γνωρίζουμε για το Valkyria Chronicles 4:

Κατ’ αρχάς, το παιχνίδι αναμένεται στην Ιαπωνία την ερχόμενη Άνοιξη, με την κυκλοφορία στα μέρη μας να λαμβάνει χώρα κάποια αόριστη στιγμή το 2018.

Για να δούμε το πρώτο βίντεο:

 

 

Η ήπειρος Europa έχει τυλιχτεί στις φωτιές του Δεύτερου Ευρωπαϊκού Πολέμου μεταξύ της Ατλαντικής Ομοσπονδίας και της Αυτοκρατικής Συμμαχίας της Ανατολικής Αυτοκρατορίας. Παρόλο που η Ομοσπονδία παλεύει θαραλλέα ενάντια στις δυνάμεις της Αυτοκρατορίας, οι ασταμάτητη πολεμική αυτοκρατορική μηχανή απειλεί να την κατασπαράξει. Με την νίκη να απομακρύνεται, η Ομοσπονδία εκτελεί την Επιχείρηση Σταυρός του Βορρά: Μια τελευταία απόπειρα να καταλάβει την αυτοκρατορική πρωτεύουσα και να λήξει τον πόλεμο.

Ο Διοικητής Claude Wallace και οι πιστοί παιδικοί του φίλοι στην Ομάδα Ε στέλνονται να πολεμήσουν μια απεγνωσμένη μάχη για την επιτυχία της επιχείρησης. Θα πρέπει όμως να αντέξουν τα στοιχεία της φύσης, κύματα από αυτοκρατορικούς στρατιώτες και την τρομακτική Valkyria… και να ξετυλίξουν την τρομακτική αλήθεια που θα τους συνταράξει όλους συθέμελα.

Το πρώτο παιχνίδι της σειράς Valkyria Chronicles κυκοφόρησε πάνω από μια δεκαετία πριν. Τα παιχνίδια είναι κυρίως tactical role-playing, αν και το τελευταίο στόχευε περισσότερο στη δράση. Το παραπάνω βίντεο εστιάζει μόνο στην ιστορία και όχι στο gameplay, οπότε ελπίζουμε η SEGA να επιστρέψει στις tactical RPG ρίζες της σειράς με το Valkyria Chronicles 4.

 

 

 

Επιπλέον λεπτομέρειες και screenshots:

Παρακάτω έχουμε το PR της SEGA για το παιχνίδι. Για να δούμε τι έχει να μας πει για να μας ψήσει:

Mια ιστορία ενηλικίωσης εν καιρώ πολέμου. Το Valkyria Chronicles 4 λαμβάνει χώρα στο ίδιο χρονικό πλαίσιο με το πρώτο παιχνίδι, αλλά εστιάζει σε μια ολοκαίνουρια ομάδα χαρακτήρων. Οι παίκτες έχουν τον έλεγχο του ενθουσιώδη νεαρού Διοικητή Claude Wallace, της μηχανικού/ειδικού βαρέως οπλισμού Riley Miller, του θερμοκέφαλου Darcsen Raz, της παγερής άσσου στο σημάδι Κai Schulen και πολλούς άλλους. Όλοι μαζί, θα ζήσουν την εμπειρία της επίπονης πραγματικότητας του πολέμου. Θα αντέξουν οι δεσμοί φιλίας της Ομάδας Ε στο παγωμένο πεδίο της μάχης;

Tο Next Generation “BLiTZ” Battle System. Το σύστημα μάχης “BLiTZ” επιστρέφει. Ένα μέρος overhead turn-based strategy, ένα μέρος RPG και ένα μέρος real-time 3rd person shooter. Νέες προσθήκες είναι η εκρηκτική νέα κλάση Grenadier, πολυάριθμες επιλογές επιθετικής/αμυντικής στήριξης από πολεμικά πλοία, δυνατότητα για μια κίνηση “Last Stand” πριν το θάνατο και πολλά άλλα. Επιπλέον, πολεμήστε την αυτοκρατορική απειλή με περισσότερες μονάδες σε χάρτες μεγαλύτερης κλίμακας από πριν.

Αισθητική CANVAS. Το στιλ γραφικών της σειράς επιστρέφει ανανεωμένο για τη νέα γενιά. Εμπνευσμένο από συνθέσεις με νερομπογιά, η CANVAS Graphics Engine αναμιγνύει οπτικά στοιχεία της πραγματικότητας και της φαντασίας σε έναν εκφραστικό κόσμο, γεμάτο πολύχρωμα συνασθήματα. Δείτε το ταξίδι της Ομάδας Ε να ξεδιπλώνονται σαν διαδραστικό πίνακα ζωγραφικής!

Η επιστροφή ενός θρυλικού συνθέτη. Ο βραβευμένος Hitoshi Sakimoto, αρχικός συνθέτης της σειράς Valkyria Chronicles και αμέτρητων ακόμη συναισθηματικών επών, επιστρέφει για να μας φέρει ένα καταπληκτικό ορχηστρικό soundtrack στο παιχνίδι.

Η Ομάδα Ε, έτοιμη για δράση!

 

Τα μεγαλύτερα και ομορφότερα τοπία της ανανεωμένης CANVAS Engine!

 

Εκρητικό ταμπεραμέντο!

 

Ο Διοικητής μας.

 

Η μηχανικός, Riley Miller

 

Εντυπωσιακή σύνθεση του artwork

Ανακοινώθηκε το Valkyria Chronicles 4 για τo Switch!

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων