Loading the player...
More  
   

Σήμερα είχαμε μια ειδική συνέντευξη τύπου στην Ιαπωνία από την Pokémon Company International και τη Nintendo.

Μάλιστα, είχαμε τέσσερα ολόκληρα παιχνίδια που μόλις ανακοινώθηκαν!

 

Οι νέοι τίτλοι Pokémon για Switch και κινητά!

Οι τρεις τίτλοι για το Nintendo Switch θα είναι οι Pokémon: Let’s Go, Pikachu! και Pokémon: Let’s Go, Eevee!, αλλά και το free-to-start Pokémon Quest. Επιπλέον, ανακοινώθηκε το επόμενο παιχνίδι της κανονικής σειράς RPG, το οποίο θα το δούμε στα τέλη του 2019, πάλι για το Switch.

Παρακάτω θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για τα Let’s Go, Pikachu! και Let’s Go, Eevee! ενώ για το νέο Pokémon RPG του 2019, αλλά και το Pokémon Quest, θα πρέπει να γυρίσετε σελίδα!

 

 

Tι είναι τα Pokémon: Let’s Go Pikachu! and Pokémon: Let’s Go, Eevee!

 

Οι δύο νέοι τίτλοι υπόσχονται να σας ταξιδέψουν σε γνωστούς τόπους. Εμπνευσμένοι από την Pokémon Yellow, οι δύο νέοι τίτλοι θα διαθέτουν νέες λειτουργίες σύνδεσης με το Pokémon GO, ειδικά σχεδιασμένες για να κάνετε τα πρώτα σας βήματα στον ψηφιακό κόσμο των Pokémon.

Ξεκινήστε μια επική περιπέτεια στο Kanto με τον πιστό σας Pikachu στο Pokémon: Let’s Go, Pikachu! ή το Eevee στο Pokémon: Let’s Go, Eevee! Και οι δύο τίτλοι θα περιέχουν νέο gamplay που θα εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις μοναδικές δυνατότητες του Switch, όπως να πετάτε Poké Balls κουνώντας τα Joy-Con. Επίσης, θα έχετε τη δυνατότητα να πολεμήσετε και να εξερευνήσετε παρέα με οικογένεια και φίλους, χάρη στο νέο two-player mode. Tα παιχνίδια αναπτύσσονται με τη βοήθεια της GAME FREAK, τους αρχικούς δημιουργούς της σειράς Pokémon.

 

 

Η σύνδεση με το Pokemon GO

Ο Junichi Masuda, διευθυντής της GAME FREAK, δήλωσε τα εξής:

Με την κυκλοφορία του Pokémon GO το 2016 και την παγκόσμια αίσθηση που προκάλεσε, εκατομμύρια νέοι παίκτες γνώρισαν τον κόσμο των Pokémon. Για πολλούς, το Pokémon GO ήταν η πρώτη επαφή. Οι δύο νέοι τίτλοι λοιπόν είναι σχεδιασμένοι ως ένα βατό σημείο εισόδου για την κανονική σειρά RPG. Ταυτόχρονα, θα δώσουμε στους παλιούς μας φίλους νέους τρόπους να παίξουν Pokémon.

Θα μπορείτε λοιπόν να μεταφέρετε τα τερατάκια του Kanto που πιάνετε στο Pokémon GO στα Let’s Go, Pikachu! και Let’s Go, Eevee! Η Nintendo υπόσχεται πως θα σχεδιάζει και το αντίστροφο, αλλά δεν υπάρχουν ακόμα λεπτομέρειες.

 

 

Τι είναι η Poké Ball Plus

 

Αυτή η νέα συσκευή θα σας επιτρέπει να παίξετε τα Pokémon: Let’s Go, Pikachu! και Pokémon: Let’s Go, Eevee! χωρίς Joy-Con. Θα επιτρέπει επίσης να παίξετε το Pokémon GO χωρίς το Pokémon GO Plus. Η Poké Ball Plus θα διαθέτει motion controls, θα φωτίζει με πολλά χρώματα, θα δονείται και θα παίζει ήχους. Όποτε πιάνετε Pokémon στα παιχνίδια του Nintendo Switch θα τα νιώθετε να δονούνται μέσα από τη συσκευή. Επίσης, με την Poké Ball Plus, θα μπορείτε να παίρνετε μαζί σας τα Pokémon από τις Let’s Go, Pikachu! και Let’s Go, Eevee! μαζί σας στον πραγματικό κόσμο, Επιπλέον, θα μπορείτε να κερδίσετε ανταμοιβές όταν τα τερατάκια σας επιστρέφουν στο Switch σας… κάτι σαν το Pokewalker δηλαδή.

H Νintendo δημοσίευσε και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της Poké Ball Plus:

Ονομασία: Poké Ball Plus
Ημ/νία κυκλοφορίας: 16 Νοεμβρίου 2018
Περιεχόμενα πακέτου: Poké Ball Plus, καλώδιο φόρτισης USB, εγγύηση
Μέγεθος: 48mm διάμετρος (χωρίς να υπολογίζονται τα μέρη που προεξέχουν)
Βάρος: Περίπου 65g
Εσωτερική μπαταρία: Lithium Ion 220 mAh*
*Η μπαταρία δεν αφαιρείται. Αν χρειαστεί αντικατάσταση, μπορείτε να απευθυνθείτε στο κέντρο επισκευών της Nintendo έναντι αμοιβής.
Διάρκεια ζωής μπαταρίας: Περίπου 3 ώρες. (Μπορείτε να τη φορτίσετε και με το Nintendo Switch AC adapter HAC-002)
Αισθητήρες: Accelerometer, gyro sensor
Άλλες λειτουργίες: Δόνηση, ήχοι
Κατασκευαστής: Nintendo

Πηγή

 

Τα Pokémon: Let’s Go, Pikachu! και Pokémon: Let’s Go, Eevee! αναμένονται στις 6 Νοεμβρίου 2018, αποκλειστικά στο Nintendo Switch.

 

 

Τι άλλο γνωρίζουμε

Χάρη στις απαντήσεις που έδωσαν τα στελέχη της Nintendo, μάθαμε και τα εξής:

 • Δε θα υπάρχουν μάχες με wild Pokémon, αλλά οι μάχες ενάντια σε εκπαιδευτές θα παραμείνουν.
 • Η έκδοση Let’s Go, Eevee! υπάρχει γιατί ήταν το Pokémon του rival στο Pokémon Yellow.
 • Το partner Pokémon θα είναι ένα από τα Pokémon της εξάδας σας και δε θα μπορεί να εξελιχθεί. Ωστόσο θα μπορείτε να πιάσετε άλλα Pikachu και Eevee, τα οποία θα μπορείτε να εξελίξετε. Θα μπορείτε επίσης να βάλετε τον partner σε Box.
 • Διαφορετικός τρόπος λειτουργίας για τα Box (θα έχετε ένα Box στην τσάντα σας).
 • Η δυνατότητα σύνδεσης με το το Pokémon GO θα ξεκλειδωθεί περίπου στα μισά του παιχνιδιού. Δε θα υπάρχουν περιορισμοί στη διασύνδεση πέρα από αυτό.
 • Τα Candy από το Pokémon GO δε θα κάνουν τίποτα στα Let’s Go.
 • Θα υπάρχει ένα ολοκαίνουριο Pokémon που θα το δείτε αν συνδέσετε το Pokémon GO με τα Let’s Go!
 • Μάχες και ανταλλαγές με άλλους παίκτες θα μπορούν να γίνουν (τοπικά και online), αλλά θα απαιτείται παραπάνω από ένα Switch. Δε θα υπάρχουν όμως οnline ranked battles, ούτε και υπάρχουν σχέδια για ενσωμάτωση με την υπηρεσία Nintendo Switch Online.
 • Δεν υπάρχουν ΗΜ.
 • Για να πιάσετε Pokémon σε handheld mode θα επιβάλλεται η χρήση των γυροσκοπίων. Θα πρέπει δηλαδή να κουνάτε την κονσόλα. Δε θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την οθόνη αφής για να πετάξετε μια Poke Ball όπως στο Pokémon GO.
 • Μόνο τα αρχικά 150 Pokémon θα υπάρχουν στα παιχνίδια και δε θα μπορείτε να πάτε στο Johto.
 • Οι δύο εκδόσεις δε θα έχουν διαφορές στην πλοκή και παρότι μπορεί να δείτε μερικές Alolan Forms, τα Let’s Go δε θα έχουν καμία σχέση με τις Pokémon Sun / Moon.
 • Τα Let’s Go είναι σχεδιασμένα κυρίως ως console games, ενώ το επερχόμενο RPG του 2019 θα είναι πιο «παραδοσιακό», φορητό παιχνίδι. Τα Let’s Go είναι κυρίως το επόμενο βήμα για τους παίκτες του Pokémon GO.
 • Αντίθετα, τοPokémon 2019 θα είναι το κανονικό βήμα της κλασικής σειράς RPG και δε θα έχει επιρροές από το GO.
 • H Poké Ball Plus σχεδιάστηκε από μηχανικούς της Nintendo με σκοπό να κάνουν όσο πιο πιστευτή την αίσθηση ενός Pokémon μέσα στη μπαλίτσα. Η σύνδεσή της με τις συσκευές θα γίνεται μέσω Bluetooth.

 

Τα πρώτα στιγμιότυπα για τα Let’s Go, Pikachu! και Let’s Go, Eevee!

 

 

Πηγή 1Πηγή 2Πηγή 3, Πηγή 4

 

 

Pages: 1 2

Ανακοινώθηκαν νέα παιχνίδια Pokemon για Switch και κινητά!

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων