Ανακοινώθηκε το Soundrtack του Project Octopath Traveller

18 Απρ
Ανακοινώθηκε το Soundrtack του Project Octopath Traveller

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και σημαντικότερα RPG που αναμένονται για το Switch δεν είναι άλλο από το Project Octopath Traveller!

Οι τελευταίες λεπτομέρειες σας περιμένουν παρακάτω:

 

Το sountrack του Project Octopath Traveller

Με μια δήλωση τύπου που εξέδωσε, η Square Enix ανακοίνωσε πως το Project Octopath Traveller θα αποκτήσει ένα πληρέστατο soundtrack… στην Ιαπωνία. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να το αποκτήσουν την ίδια ημέρα που θα κυκλοφορήσει και το παιχνίδι, δηλαδή στις 13 Ιουλίου.

Το soundtrack θα περιέχει συνολικά 80 τραγούδια, τα οποία θα είναι μοιρασμένα σε 4 CD. Το πακέτο θα στοιχίζει 4.104 yen.

Τώρα βέβαια, αυτή τη στιγμή δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο το αν θα δούμε το soundtrack και εκτός Ιαπωνίας. Αν όμως μάθουμε λεπτομέρειες για το πώς μπορείτε να το αποκτήσετε από κάποιο ψηφιακό κατάστημα, θα σας ενημερώσουμε.

 

 

Νέο βίντεο με τίτλο “Paths of Noble Acts and Rogue Decisions”

Χθες η Nintendo δημοσίευσε ένα ολοκαίνουριο trailer για το Project Octopath Traveller. Στο βίντεο θα δούμε δύο νέους χαρακτήρες: Τους  H’aanit the Hunter και Therion the Thief. Επιπλέον, θα μάθουμε για τα Path Actions και τα side stories.

Δείτε το!

Ανακοινώθηκε το Soundrtack του Project Octopath Traveller

| Nintendo Switch, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων