– Ανανέωση- : Η αποκάλυψη του Zero Time Dilemma από τον Kotaro Uchikoshi κατά τη διάρκεια της GDC 2016

17 Φεβ

zero-time-dilemna-656x351

 

Ανανέωση: Ο Uchikoshi ξεκαθάρισε ότι δεν θα βρίσκεται στην ίδια τη GDC, αλλά ότι η παρουσίαση του παιχνιδιού θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της GDC σε διαφορετικό σημείο.

 


 


 

 

Δεν χρειαστεί να περιμένουμε πολύ μέχρι να λάβουμε μια σωστή ενημέρωση σχετικά με το Zero Time Dilemma. Στο Twitter, Ο Kotaro Uchikoshi ανακοίνωσε ότι θα παρίσταται στη Game Developers Conference για μία “αποκαλυπτική παρουσίαση”.

 

Ακολουθεί το tweet του Uchikoshi:

 

Η GDC 2016 θα διαρκέσει από τις 14 Μαρτίου έως τις 18 Μαρτίου.

 

– Ανανέωση- : Η αποκάλυψη του Zero Time Dilemma από τον Kotaro Uchikoshi κατά τη διάρκεια της GDC 2016

| 3DS, Νέα | 2.018 Σχόλια
About The Author
- Ονομάζομαι Ολυμπία Ευστρατιάδου, γνωστή και ως TheOlympia94 ή fanny. Μεγάλωσα με τη συντροφιά της Nintendo από μικρό παιδί,συγκεκριμένα,τεσσάρων ετών ξεκίνησα να παίζω! Ναι ναι ναι είμαι της γενιάς του Pocket Pikachu, συνεχίζοντας με Gameboy color,Gameboy advance, Gameboy advance sp,Nintendo ds,Nintendo dsi, Nintendo game cube, Nintendo wii, Nintendo 64 και Nintendo 3ds XL ! Παρόλα αυτά προσπαθώ πάντα να παρευρίσκομαι στα Gaming Events που διοργανώνονται ανεξάρτητα από το αν αφορούν βιντεοπαιχνίδια με τα οποία ασχολούμαι ή όχι! Αγαπώ πολύ τα βιντεοπαιχνίδια, αποτελούσαν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και παρόλο που είμαι γένους θηλυκού, μπορώ να πω ότι ήμουν και παραμένω καλός αντίπαλος! Έχω επίσης εξίσου μεγάλη αγάπη για τα ταξίδια και τις πολεμικές τέχνες! Το νου σας, γιατί οι γυναίκες όταν παίζουν πάντα ξέρουν πώς να γίνουν επικίνδυνες!

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων