Ανοιχτές οι προ-εγγραφές για το Miitomo

17 Φεβ

miitomo1-656x492

H Nintendo ξεκίνησε τις προ-εγγραφές για το Miitomo.  Για να μπείτε και εσείς επισκεφθείτε τη σελίδα αυτήν και έπειτα κάνοντας κλικ στο κουμπί “Pre-register”, ενώ μετά μπορείτε να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε ένα Nintendo Account.

Όσοι χρήστες ολοκλήρωσαν την προεγγραφή ενός Nintendo Account στο Miitomo, θα λάβουν αυτόματα πόντους My Nintendo Platinum. Τα My Nintendo και Miitomo έρχονται και τα δυο μέσα στον επόμενο μήνα.

Ανοιχτές οι προ-εγγραφές για το Miitomo

| Nintendo, Νέα | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων