Ανοιχτή πλέον η επίσημη ιστοσελίδα για το Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games 3DS

14 Μαρ

mario-sonic-rio-2016-656x353

 

Η επίσημη ιστοσελίδα του Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games για τη Βόρειο Αμερική είναι πλέον ανοιχτή. Μπορείτε να τη δείτε εδώ. Μεταξύ των άλλων θα βρείτε τρέιλερ, στιγμιότυπα καθώς και άλλες λεπτομέρειες για το παιχνίδι.

Το Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games θα κυκλοφορίσει για το 3DS στη Βόρειο Αμερική στις 18 Μαρτίου, και στην Ευρώπη στις 8 Απριλίου.

 

Ανοιχτή πλέον η επίσημη ιστοσελίδα για το Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games 3DS

| 3DS, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ονομάζομαι Ολυμπία Ευστρατιάδου, γνωστή και ως TheOlympia94 ή fanny. Μεγάλωσα με τη συντροφιά της Nintendo από μικρό παιδί,συγκεκριμένα,τεσσάρων ετών ξεκίνησα να παίζω! Ναι ναι ναι είμαι της γενιάς του Pocket Pikachu, συνεχίζοντας με Gameboy color,Gameboy advance, Gameboy advance sp,Nintendo ds,Nintendo dsi, Nintendo game cube, Nintendo wii, Nintendo 64 και Nintendo 3ds XL ! Παρόλα αυτά προσπαθώ πάντα να παρευρίσκομαι στα Gaming Events που διοργανώνονται ανεξάρτητα από το αν αφορούν βιντεοπαιχνίδια με τα οποία ασχολούμαι ή όχι! Αγαπώ πολύ τα βιντεοπαιχνίδια, αποτελούσαν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και παρόλο που είμαι γένους θηλυκού, μπορώ να πω ότι ήμουν και παραμένω καλός αντίπαλος! Έχω επίσης εξίσου μεγάλη αγάπη για τα ταξίδια και τις πολεμικές τέχνες! Το νου σας, γιατί οι γυναίκες όταν παίζουν πάντα ξέρουν πώς να γίνουν επικίνδυνες!

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων