Ανησυχίες και καθησυχασμός για glitches με το Switch

05 Μαρ
Ανησυχίες και καθησυχασμός για glitches με το Switch

Με το Switch να γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια, πολλοί ήταν αυτοί που ανακάλυψαν πως η κονσόλα έχει ένα περίεργο glitch με το activity log.

Τι συμβαίνει τελικά; Ας δούμε:

 

Το περίεργο glitch του Switch

Το Switch δεν έχει το παραδοσιακό activity log που είχαν οι προκάτοχοί του, ωστόσο κρατά το πόσες ώρες έχετε παίξει ένα παιχνίδι. Με την κονσόλα να κλείνει ένα χρόνο στην αγορά, ήταν πολλοί αυτοί που είδαν το play time τους να μηδενίζεται χωρίς λόγο. Για παράδειγμα, δείτε την παρακάτω εικόνα, με το προφίλ να γράφει απλά πως το Zelda: Breath of the Wild παίχτηκε για πρώτη φορά 0 ημέρες πριν, αντί για τον αριθμό των ωρών που έχει παιχτεί το παιχνίδι.

 

 

Τι ακριβώς συμβαίνει;

 

 

Η απάντηση της Nintendo σχετικά με το ζήτημα

Η Nintendo of America έκανε μερικά σχόλια, λέγοντας πως ερευνά το θέμα και πως θα μας ενημερώσει σύντομα. Ο ιαπωνικός ιστότοπος της Nintendo μας έδωσε λοιπόν περισσότερες πληροφορίες.

Καταρχάς, η Nintendo επιβεβαίωσε πως ένα επερχόμενο firmware update θα διορθώσει το ζήτημα με το play time. Επιπλέον, τυχόν ανησυχίες για απώλεια δεδομένων είναι αβάσιμες. Το πρόβλημα εντοπίζεται απλά στον τρόπο με τον οποίο απεικονίζεται η πληροφορία και τα saves σας δεν επηρεάζονται με κανένα τρόπο. Όταν υπάρξει το update, τα πράγματα θα αρχίσουν να απεικονίζονται όπως πρέπει.

Κάποιοι μάλιστα αναφέρουν πως πρόκειται για ένα παροδικό bug το οποίο εξαφανίζεται από μόνο του μετά από λίγο. Κάποιοι (κυρίως μέλη των media), οι οποίοι είχαν στα χέρια τους το Switch με το Zelda πριν το ευρύ κοινό, λένε πως όλα απεικονίζονται σωστά.

 

 

 

Όπως και να έχει, σίγουρα είναι ένα περίεργο glitch, το οποίο δε θα έπρεπε να υφίσταται εξαρχής. Όπως και να έχει, αυτό δεν εμπόδισε το θέμα να πάρει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις απ’ όσο χρειάστηκε. Ας ελπίσουμε όλα τα τυχόν glitches στο μέλλον να είναι το ίδιο άκακα.

 

Πηγή 1Πηγή 2Πηγή 3

Ανησυχίες και καθησυχασμός για glitches με το Switch

| Nintendo Switch, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων