Άνοιξε το Kickstarter του Nostalgia: Two Worlds – One Soul

25 Φεβ

nostalgia-two-worlds-656x369

Το Kickstarter του Nostalgia: Two Worlds – One Soul ξεκίνησε και βρίσκεται εδώ.

Μέχρι το τέλος του, η Magna Studios ελπίζει να μαζέψει $15,000για το έργο της. Η ομάδα έχει ένα μήνα για να φτάσει σ’αυτό το στόχο.

Το Nostalgia: Two Worlds – One Soul είναι μια μίξη από adventure και visual novel gameplay. Ορίστε μια μικρή περίληψη της ιστορίας του παιχνιδιού:

Στο Nostalgia, παίζετε ως Alice, ένα παιδί που απήχθη και εξαναγκάστηκε να λάβει μέρος στο Project Nostalgia, μια σειρά πειραμάτων που διεξάγονται για να επιβεβαιώσουν την ύπαρξη ενός παράλληλου σύμπαντος. Τα άλλα θύματα της ηλικίας της δε θέλουν τίποτα άλλο, παρά να ξεφύγουν. Η Alice, όμως, υπέφερε από κακοποίηση στην οικογένειά της πριν την απαγωή της και οι εγκαταστάσεις των εργαστηρίων είναι σαν ένα νέο σπίτι γι’αυτήν.

12 χρόνια μετά, τα θύματα καταφέρνουν να διαφύγουν από τις εγκαταστάσεις. Κάποια απλά ήθελαν να προχωρήσουν με τη ζωή τους, ενώ αλλα διψούσαν για εκδίκηση. Στο μεταξύ, τα αντίστοιχά τους στο παράλληλο σύμπαν ούρλιαζαν για απελευθέρωση. Η Alice πρέπει να διαλέξει μια πλευρά και εύχεται μόνο να μην εξοργίσει το alter ego της με την απόφασή της.

Πηγή

Άνοιξε το Kickstarter του Nostalgia: Two Worlds – One Soul

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων