Η απάντηση της Nintendo στα αποτελέσματα της NPD του Μαΐου 2016

10 Ιούν

new-3ds-xl-blue

H αναφορά της NPD για το Μάιο του 2016 δημοσιεύτηκε νωρίτερα. Ωστόσο δεν υπάρχουν τίτλοι της Nintendo στο top 10 – είτε first-party είτε third-party. Ωστόσο, αυτό δε μπορεί να σταματήσει το damage control από τη Nintendo σχετικά με τις επιτυχίες της σε άλλους τομείς.

Ο Μάιος ήταν ορόσημο για το Nintendo 3DS. Πρόσφατα ξεπέρασε τα 60 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως και η καλύτερη σε πωλήσεις καθαρή gaming πλατφόρμα καλωσόρισε ένα ολοκαίνουριο κοινό με τη νέα, μειωμένη τιμή της, στα $79.99 για το Nintendo 2DS. Η μεγάλη αξία του ήδη έφερε αποτέλεσμα. Σύμφωνα με το NPD Group, το οποίο καταγράφει τις πωλήσεις βιντεοπαιχνιδιών στις Η.Π.Α., το σύστημα είχε μια άνοδο στις πωλήσεις του κατά 38% και μια συνολική άυξηση 148% σε σχέση με πέρυσι – όλα αυτά μετά από μία εβδομάδα μετά την έκπτωση.

Οι νέοι κάτοχοι του Nintendo 2DS βρίσκουν μια γεμάτη βιβλιοθήκη απίστευτων παιχνιδιών όπως το Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D, το οποίο ξαναμπήκε στα top 25 best-sellers του NPD Group, σχεδόν πέντε χρόνια μετά την κυκλοφορία του. Το παιχνίδι αυτό και άλλοι καταπληκτικοί τίτλοι είναι διαθέσιμοι έναντι $19.99 χάρη στη σειρά Nintendo Selects. Οι παίκτες μπορούν να αναμένουν πολλά συναρπαστικά παιχνίδια για το Nintendo 3DS, όπως τα Pokemon Sun και Pokemon Moon το Νοέμβριο.

Στο Wii U, τα downloads του Minecraft: Wii U Edition μέσω του Nintendo eShop αυξήθηκαν κατά 40% σε σχέση με τον περασμένο μήνα, χάρη στην κυκλοφορία του Super Mario Mash-Up Pack, το οποίο προσθέτει νέο περιεχόμενο με θέμα το Super Mario χωρίς επιπλέον χρέωση. Η λιανική έκδοση του Minecraft: Wii U Edition, η οποία περιέχει το Super Mario Mash-Up Pack στο δισκάκι, θα κυκλοφορήσει στις 17 Ιουνίου με προτεινόμενη τιμή λιανικής  $29.99.

Πηγή 1, Πηγή 2

Η απάντηση της Nintendo στα αποτελέσματα της NPD του Μαΐου 2016

| Nintendo, Νέα, Πωλήσεις | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων