Οι απαρχές του Radiant Historia: Perfect Chronology

03 Ιούλ
Οι απαρχές του Radiant Historia: Perfect Chronology

Το Radiant Historia: Perfect Chronology δεν ήταν εξαρχής προγραμματισμένο για το 3DS. Στο art book που περιέχεται στην Perfect Edition της Ιαπωνίας, η Atlus αποκάλυψε κάτι ενδιαφέρον σχετικά με την διαδικασία ανάπτυξης.

Το παρελθόν του Radiant Historia: Perfect Chronology

To παιχνίδι αρχικά προοριζόταν για «μια άλλη φορητή συσκευή». Ωστόσο, ο διευθυντής Mitsuru Hirata ήταν πολύ απασχολημένος με το Tokyo Mirage Sessions #FE και το project μπήκε στο ψυγείο. Μετά το τέλος του παιχνιδιού για το Wii U, η Atlus επέστρεψε στο Historia. Ωστόσο, μέχρι τότε, η διαφροά στα ποσοστά της αγοράς μεταξύ του 3DS και του άλλου, ανώνυμου φορητού, είχε καταλήξει να είναι πάρα πολύ μεγάλη. Ως εκ τούτου, το Radiant Historia άλλαξε για το 3DS.

Δε νομίζω οτι χρειάζεται ιδιαίτερα πολλή σκέψη για να καταλάβει κανείς πως το παιχνίδι αρχικά όδευε προς το PlayStation Vita. Ορίστε και μια εικόνα από την πρώιμη μορφή του παιχνιδιού, από το 2010.

 

Οι απαρχές του Radiant Historia: Perfect Chronology

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων